ЦРНА ГОРА НА НОГАМА! СУДИЈЕ ИЗ НИКШИЋА СТАЛЕ УЗ ЈОАНИКИЈА?! Одбили да суде владики! Мило гори од беса!

CRNA GORA NA NOGAMA! SUDIJE IZ NIKŠIĆA STALE UZ JOANIKIJA?! Odbili da sude vladiki! Milo gori od besa!

15 maja 2020

Prema informacijama do kojih je došao Sputnjik sudije iz Nikšića pismeno su se izjasnile da ne žele da prihvate slučaj vladike Joanikija i nikšićkih sveštenika.

Kako je Sputnjiku nezvanično potvrđeno, čeka se odluka sudija iz Podgorice o tome da li će prihvatiti slučaj.

Episkopu Joanikiju i sveštenicima je u sredu određeno zadržavanje do 72 sata, nakon što su saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću povodom litije u tom gradu, a zbog, kako je obrazloženo, kršenja mera za suzbijanje virusa korona. Rok za donošenje odluke o ovom slučaju ističe u ponoć.

KOMENTARI4 komentara

 1. Lucika says:

  Sudije iz Nikšiđa primer dostojnstva i morala. Bravo! Tako se brani dostojanstvo profesije i dokazuje dostojnost sudijske funkcije.

  • E.Lirsch says:

   Trebalo je da sude i da ga oslobode.

   • Kosovac says:

    @ E.Lirich, …..Nisi u pravu. Prihvatanjem da ga sude, sudije bi priznale nezakonit postupak tužioca. Odbijanjem da učestvuju u ovoj farsi od hapšenja i optužnice, sudije su markantno dokazale da je javni tužilac postupao nezakonito. I da je hapšenje bilo nezakonito.

 2. Cov Execution says:

  Dobro je da im nisu sudili, jer bi onda ispalo da treba i da presude zbog optužbe za nebezbedno okupljanje, ovako se radi o bojkotu i Milo može da osudi svoje sudije i suspenduje ih, to je hrabrost, čojstvo i junaštvo sudija. Glas naroda treba da se čuje ako već želimo demokratiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *