ЦРНА ГОРА НОКАУТИРАНА! Трампова администрација не жели Црну Гору у НАТО пакту

CRNA GORA NOKAUTIRANA! Trampova administracija ne želi Crnu Goru u NATO paktu

8 marta 2017

crna-gora-nato-dolald-trump-foto-profimedia-1480597669-1048149

Uprkos tome što su crnogorske vlasti najavljivale da će ratifikacija ulaska Crne Gore u NATO doći na raspravu u Senatu SAD kada na dnevnom redu ne bude bilo Trampovih nominacija za potvrdu, to se nije dogodilo.

 Senat trenutno raspravlja o nekoliko rezolucija i nema prenatrpan dnevni red. Uprkos komotnom rasporedu, nije razmatrano da Crna Gora bude na dnevnom redu senatske debate.To, kako navodi portal „In4s“, znači da postoji blokada od strane najviših instanci, očito od Trampove administracije, a moguće je i da se povećava broj republikanskih senatora koji su spremni da pažljivije razmotre novopristigle činjenice koje su im dostavili članovi crnogorske opozicije.

Naime, nedavno je u pismu koje su lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević uputili Stivu Banonu, savetniku predsednika SAD, zatražili da zaustavi pridruživanje Crne Gore NATO-u.

Oni su u pismu naveli da američki Senat treba da glasa protiv prijema Crne Gore u NATO.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI4 komentara

 1. Milisav says:

  Ma da! Tako je. Nista oni ne zele, ni Crnu Goru ni Hrvatsku ni Kosmet, a dovlace tenkove na Rusku granicu.

 2. Milisav says:

  Ne zele ni Makedoniju. Nista ne zele osim Sibira.

 3. anđe says:

  Pa šta će oni u tamo? Pukli bi odavno da nisu bili i do sada ko žirafa. Sjediš u crnoj gori, a paseš u srbiju. Ma nije ni to, nego se sve trese po svetu (deda miloje). Trmpić ne želi troškove pogotovu nepotrebne. Gde god vidi da curi dolar on zavrće slavinu. Isto kao što su nama zavrnuli naši domaći vladari iz senke, puni budžet do vrha to je bitno a narod, ma koji narod on se uvek snađe. Tako i ovaj novi vladar, on zavrće i po americi i po svetu, postao je kao Baja Patak, samo puni svoj trezor. Ali tako se i zove Donald Baja. Sve što može taj bi trampio za dolar. A ti jevropo mješaj, a tek mi ostali.

 4. Mlax says:

  Zapadnjaci su zaboravili sta im je Staljin rekao sta CE biti sa njima ako se jos jednom usude da krenu na Rusiju....Sibir je zapadu neostvariva zelja....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *