ЦРНА ГОРА ОПЕТ ЗАБИЛА НОЖ У ЛЕЂА СРБИМА

CRNA GORA OPET ZABILA NOŽ U LEĐA SRBIMA

29 jula 2019

KAO i prošle godine, zvanična Podgorica će i ovog avgusta imati predstavnika na obeležavanju zločinačke akcije „Oluja“ u Kninu. Potvrda je stigla iz Ministarstva spoljnih poslova, kao odgovor poslaniku Demokratskog fronta Jovanu Vučuroviću.

– U skladu sa uobičajemom diplomatskom praksom, a pogotovo između saveznika unutar NATO, diplomata iz Ambasade biće i ove godine prisutan na događaju – poručili su iz MVP.Prošle godine na proslavi „Oluje“ bio je vojni izaslanik Crne Gore, pukovnik Ivan Mašulović, što je izazvalo ogorčenje srpskih stranaka, institucija i boračke organizacije.

– Prisustvovati skupu na kome se slave etnička čišćenja, ustaški zločini u „Oluji“, „Bljesku“, Medačkom džepu i drugim je ponižavajuće za Crnu Goru. Tamo peva jedan Tompson i njemu slični, slaveći ideologiju iz Drugog svetskog rata koja je pobila milion Srba, Roma i Jevreja. Slave se i oni koji su pobili naše ljude iz nikšićko-šavničke grupe u splitskoj „Lori“ na najmonstruozniji način – ukazao je Vučurović.

Ogorčenje ne krije ni profesor Radan Nikolić, predsednik Udruženja boraca ratova od 1990. Crne Gore

– Slave se ustaški zločini nad vojnicima JNA i nad Srbima u Republici Srpskoj Krajini. Neoprostivo je da je Hrvatska kao takva ušla u EU i da zapadnim demokratama ne smeta slavljenje ustaške ideologije iza koje stoji državni vrh Hrvatske, a evo vidimo i neprikriveno, već otvoreno, i Crne Gore.

KOMENTARI8 komentara

 1. Ivana says:

  Ako jw neoprostivo je da je Hrvatska kao takva ušla u EU i da zapadnim demokratama ne smeta slavljenje ustaške ideologije iza koje stoji državni vrh Hrvatske, a evo vidimo i neprikriveno, već otvoreno zašta onda Vučić gura Srbiju u tu vekovima neprijateljsku Evropu i savez sa ustaškom Hrvatskom koja nas tamo čeka?

  • mlanm says:

   "Razvidno" ti je Ivane sa provociras, a ako ne tada nista ne razum(ij)es

   • Boze Pravde says:

    Eto Bog nam podari tebe idijota da nam pojasni.

 2. Miraš says:

  Na prvo mesto staviti ovo> Crna Gora opet je pljunula žestoko sama sebi u lice.

 3. Kulak says:

  Nekoliko glavnih inspiratora i organizatora genocida nad Srbima i boraca za hrvatske nacionalne interese živi u Srbiji. To su nenad čanak, sonja biserko, nataša kandić i veća skupina hrvatskih lobista koji žive u Beogradu. Dakle, prvo treba rešiti nepodnošljivu situaciju sa hrvatskim lobistima u Srbiji i Beogradu, a onda ići u Crnu Goru i rešavati isti problem.

 4. persida says:

  Sve Crnogorce treba isterati iz Srbije, bez toga nema promene. Oni jasu u 90% fotelja, ukljucujuci i SANU. Mars napolje.

 5. Pera says:

  Izvinite, moramo napraviti razliku izmedju Srba u Crnog Gori i milovih ustasa ! Odavno se odomacilo da se taj olos zove milogorci ili montenegrini. Pa njima je sad skoro tesko kao i Srbima na KiM,u !

 6. dinki says:

  Odziv rezervnog sastava u Crnoj Gori 1991 95%,Srbija 11%.16000 komunista iz Crne Gore je završilo na Golom Otoku zbog ljubavi prema Rusiji ne Staljinu nego Rusiji,50000 ljudi je Crna Gora izgubila u bratoubilačkom ratu između partizana i četnika,oko 30000 boraca četničkog pokreta sa familijama je ostalo na Zidanom Mostu,na Mojkovcu 1916 su izginuli oni koji nisu htjeli poslušati izdajničkog Kralja Nikolu nego su radije ginuli braneći Srpstvo.Očistite prvo svoje dvorište od izdajnika i fukara koja pljuju svoj narod i porijeklo,onih koji svoj narod proglašavaju genocidnim jer nije htio sagnuti glavu da mu je povampireni nacisti,balije,balisti i ustaše sijeku onom lakoćom kojom su to mislili radit.Žao mi jer je Kralj Aleksandar I napravio državu toj fukari umjesto da je napravio Veliku Srbiju pljunuvši tako na milionske žrtve svog naroda i nagrdi nas tako za sva vremena,počistite one koji vam zagovaraju na sva zvona razgraničenje sa šiptarijom.Ali braćo Srbijanci što da se radi treba spasavati što se može spasti ne možemo danas kidati glave milogorcima i šiptarčinama zbog kvazi demokratije ali ih možete bojkotovati izbjegavati kontak sa njima ne dolazit na more ne zapošljavat ih ne ulazit u njihove kuće,radnje,kafiće, tamo po Lovćencu vam šire krstaš barjake montenegrini kao da im je to prađedovina a zaboraviše da ih je Tito naselio u švapske štale a kad su onakvi tamo što mislite kakva su nadrasa ovdje u CG.Nismo vas mi tjerali da priznajete pokradeni referendum 2006 god.pa se sada čudite što ovaj nesrećnik ide na proslavu zločina nad narodom RSK ne vraća se otud ni on ni pratnja mu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *