ЦРНА ГОРА ПРЕТИ СРБИЈИ НАТО пактом

CRNA GORA PRETI SRBIJI NATO paktom

6 juna 2020

Ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović izjavio je danas da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi ako bi se procenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbednosti države, ali da zasad ne vidi potrebu za alarmiranjem zbog, kaže, trenutnih nesporazuma sa Srbijom.

Darmanović je to rekao na konferenciji za novinare sa hrvatskim kolegom Gordanom Grlić Radmanom u Podgorici.Šef crnogorske diplomatije je tako odgovorio na pitanje „da li ima kontakte sa NATO u kontekstu povremeno narušene bezbednosne situacije i uplitanja jedne susedne države u unutrašnje stvari Crne Gore“.

„Imamo stalnu komunikaciju sa saveznicima raznim povodima, ne vidim da postoji potreba za nekim alarmiranjem u vezi sa trenutnim nesporazumima sa Srbijom. Verujem da će se političkim putem naći rešenje za te odnose koji sada nisu na najboljem nivou“, rekao je Darmanović, prenele su podgoričke Vijesti.

(Kurir.rs/Tanjug)

KOMENTARI8 komentara

 1. m says:

  Ovo se često ponavlja > provokativno ponašanje prema Srbiji. Provociraju Srbiju tako što vrše ekonomski, socijalni i politički pritisak na srpsko stanovništvo u Crnoj Gori, plus još i premlaćivanja, drska hapšenja i pretnje. Ali ne rade to direktno najveći srbožderači u regionu, nego Milovim rukama dave Srbe, hapse vladiku i sveštenstvo da bi provocirali Srbiju. Milo je ubedljivo najveća splačina u dugoj istoriji crnogorske države.

 2. Slobodanka says:

  Hrvatska je svoje osmaostaljenje i ulazak u EU i NATO shvatila kao dozvolu i blagoslov za trajnu ustašoidnu politiku i praksu. Po tom obrascu i Crna Gora mora ući u EU kao ustašoidna. Da pitamo Vučka najpametnijeg i najkrakatijeg da li to znači da i mi Srbi ući ćemo u EU preumljeni i obučeni kao Ustaše. Tako se odvija na Z. Balkanu: Ako hoćeš u EU, moraš biti U (usraša).

 3. Gardista says:

  Crnogorska vlast i da pozove Nato, ovi ne bi stali uz njih jer znaju ko je Milogorac i njegova decenijska narko ekipa, koja je vec odradila svoje.

  • Milan says:

   Ovo su primitivne i izrazito sebične igre u regionu, Montenegrini bi da još nešto dobiju na staru kartu poput Rvatske 90-tih. Ali NATO-om ne drmaju, ne rukovode male članice poput Crne Gore i Hrvatske. Zna se da je SAD vodeća članica NATO-a.

 4. persida says:

  Ponavljam: Crnogorce, Hrvate i Siptare izbaciti iz Srbije u roku od 24 sata. NIJEDNA POLITICKA STRANKA U SRBIJI NITI TO ZELI NITI SE TIME BAVI. GOOD BUY, PAPANI.

 5. padre says:

  Koji crni NATO, pa od njega je ostao samo Stoltenberg, i na smenu po jedan Amerićki general, koji se nađe u Evropi!

 6. Za Srbiju says:

  Dozvoljavamo da nam Crna Gora stalno udara čvrge. E, jesmo država do moga.

 7. deda mraz says:

  Boj se orla boj se govna e vise se nikoga ne bojimo a pogotovu vas komunistickih bezboznih fukara i tih vasih nikogovica sto nam pretite sa njima.Posto ste sve pokrali samo vam je jos crkva stoji na putu stvaranja crvene komunisticke djamahirije sa vasim poturicama koje je sepavi joza prekrstio 1974 god i samo vas cekamo i vas i te vase da nam krenete sa otimanjem crkve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *