Crna proročanstva zbog Hilari Klinton

Crna proročanstva zbog Hilari Klinton

2 oktobra 2013

boristhPiše: Boris Knežević

Čemu da se nadamo i kakvi jadi bi nas mogli snaći ako se, gluvo bilo, Klintonova „hanuma“ Hilari kandiduje i nekim slučajem pobedi na sledećim predsedničkim izborima u Americi?

Ma koliko da nas je razočarao Obama, nobelovac bez pokrića, koji je nakon dobijanja nagrade za doprinos svetskom miru nastavio da vodi sve američke ratove, usput najavljujući i neke nove „humanitarne“ akcije po Siriji i Iranu, verujem da bi ogromna većina Srba više volela da „crni brat“ Barak do kraja života ne izlazi iz Bele kuće umesto da u njoj ponovo gledaju Klintona. Pa neka je i žena!

Osim toga, ne treba izgubiti iz vida i činjenicu da pobednik predsedničkih izbora u Belu kuću useljava u kompletu sa porodicom. To znači da bi Klintonovi ušli u američku istoriju kao supružnici koji su najmanje 12 godina živeli u rezidenciji rezervisanoj za vodeće ljude najveće svetske sile! Da pretrneš od slike gde se u krupnom kadru ponovo vide nasmejane face Bila i Hilari! Na svu sreću, Čelzi se u međuvremenu udala.

Elem, da se ne bismo udaljili od teme, pitanje je bilo – šta bi Hilari uradila sa nama da se ponovo nešto pita? S obzirom na to da je njen suprug Bil, u pauzama seksualnih afera sa mladim pripravnicama, karijeru gradio na rešavanju balkanskih problema, verovatno nam se ne piše dobro. Opet, proricanje nečega što bi se moglo dogoditi u budućnosti uvek je nezahvalan posao.

Pokojni srpski slikar Milić od Mačve, za kojeg mnogi kažu da je bio jedan od najtalentovanijih multimedijalnih umetnika 20. veka, u slobodno vreme se, između ostalog, bavio i proricanjem budućih događaja. Tako je, jednom prilikom, izneo svoje viđenje kataklizme u koju, kako je duboko verovao, čovečanstvo bespovratno srlja.

Ukratko, slavni slikar je negde pred kraj života imao „viziju“ da uskoro dolazi smak sveta kao rezultat velikog oružanog sukoba između „istočnog i zapadnog carstva“. Na jednoj strani će, proricao je Milić, biti Amerika i njeni zapadni saveznici, dok će drugu, „svetlu stranu sile“, predstavljati Rusija, Srbija, Grčka i još neke države sa Dalekog istoka. Normalno, kao i svaki rodoljub-prorok-amater, Milić je predviđao pobedu „pravednih“. Ali, ne i bez velikih žrtava. Nažalost, u predstojećem ratu Grčka i veliki delovi Rusije će doslovno biti izbrisani sa lica zemlje, ali, šta da se radi? Kataklizme ne biraju.

Ne ostaje nam, dakle, ništa drugo već da čekamo. Ako smo preživeli kraj majanskog kalendara, ptičji i svinjski grip, preživećemo valjda i mogući dolazak Hilari Klinton na mesto predsednika SAD. Makar su nam crna proročanstva.

(Pressrs.ba – Banja Luka)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *