ЦРНЦИ ПРЕТЕ АМЕРИЦИ: „Спалићемо овај систем ако се не испуне наши захтеви“

CRNCI PRETE AMERICI: „Spalićemo ovaj sistem ako se ne ispune naši zahtevi“

26 juna 2020

UČESNICI protestnog pokreta spaliće sistem SAD ako vlasti ne počnu da realizuju njihove zahteve, izjavio je Houk Njusom, lider njujorškog ogranka crnačkog pokreta Black Lives Matter.

U izjavi Fox News naglasio je da su Sjedinjene Države – još od svog rata za nezavisnost, zasnovane na nasilju.Moguću optužbu da Black Lives Matter i demonstranti postavljaju ultimatum Vašingtonu i prete nasiljem, Njusom je unapred odbacio. Ovako:

„Sjedinjene Države se mešaju (u unutrašnje stvari drugih država) po celom svetu i podrivaju njihove režime, smenjujući njihove lidere onima koji su im po volji. Dakle: biće krajnje licemerno od strane svakog Amerikanca koji nas optuži da smo skloni nasilju“.

Ovaj političar je napomenuo da ne opravdava nasilje, ali je odmah dodao da je to, po njegovom mišljenju, jedini način borbe.

Naveo je primer događaja iz 60-ih godina kada je crnačka populacija Sjedinjenih Država uspela da ostvari svoje ciljeve.

Posle ovakve `uvertire`, ponovo se vratio na glavno, rekavši:

„Ako nam ova zemlja ne da ono što želimo, spalićemo ovaj sistem i zameniti ga. Jasno? Mogu ovo da kažem i figurativno i bukvalno. To je stvar interpretacije“.

Njusom je izjavio i da je Isus Hristos bio „najpoznatiji crni radikalni revolucionar“ i da je bio ubijen, kao i drugi „crni aktivisti“.

Svoj politički cilj odredio je ovako:

„Ja samo želim oslobađanje crnih i crno narodovlašće. Po svaku cenu!“

KOMENTARI13 komentara

 1. gnevni Mirko says:

  Pojedite kaubojski beli anglo-cionisticko-germanski olos !!!

 2. persida says:

  Ne brinite, KKK ce razmotriti Vase zahteve i letecete nazad u Afriku, odakle ste i dosli. Ziveo General Tramp.

  • Ilija Čvorović says:

   Samo veselo,cepaj. Naoruzati ih sve,posaljite im komisije i visoke predstavnike da im pomognu u uspostavi demokracije. Persido nemoj tako,mogli bi ti nedostajati mladi obdareni crni omladinci;))))

   • persida says:

    Imas li ti neka iskustva sa njima, kad ih toplo preporucujes?

  • kwaka says:

   Dobro si sjasila sa Jevreja na minut da bi crnce napala. Sto ne odes u hrvatsku kod svojih neonacista?

 3. Cp6a says:

  Sledeće je nasumično upucavanje iz snajpera, a onda haos.

 4. Karital says:

  Liberia te čeka!

 5. Jedan tamo, ne znaš ga ti says:

  Marva!

 6. Pravda says:

  Nema vecih rasista od crnjaca.

 7. Za Srbiju says:

  Živeo građanski rat u SAD, do istrebljenja.

 8. Cp6a says:

  Ja bih ipak da dodam malo oružja.

 9. Olja says:

  Za SAD i njihovo ,,uvođenje demokratije" po svetu je u pravu!!A za sve drugo baš i nije!Šta znači ,,crno narodovlašće"?Pa nije baš da su crnci tamo u logorima, da ih zakon diskriminiše, da im je zabranjen upis u škole i na fakultete, da ih nema među veoma, veoma moćnim ljudima, da ponegde nisu i u vrhu uticaja i vlasti!!!Gde je ovaj bio kada je vladao ,,nobelovac", zašto za njegovo vreme nije nešto postignuto?!A da, Barak se bavio drugim stvarima, demonstriranjem sile po svetu, dzender budalaštinama, gej paradama i holivudizacijom društva!!!I da, čini mi se da se u doba ,,nobelovca" poprilično rokalo po Americi, posebno mili mu istoobojeni!!Crna populacija je kao naši Romi, sve bi nekako da im se da a da sami ulože malo, bez želje za školovanjem, sa težnjom da se bave poslovima koji donose enormnu zaradu , tipa muzika i kriminal, sa nestabilnim i problematičnim porodičnim životima, gde se ne zna ko pije a ko plaća, sa morem vanbračne dece koja odrastaju u sirotinji i sa deset probaju prvi krek...Ne može tu ništa ODOZGO, morate sami da se menjate!Flojd nije bio profesor, pošteni radnik, dobri otac porodice, već propalitet, pljačkaš, provalnik, narkoman i nikakav otac!!!

 10. test01 says:

  zvacu decu DECOOOO, busi hahaha busi...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *