ЦРНИ ДАНИ ЗА КИЈЕВ! Жириновски уверен: Бајден неће подржати Украјину!

CRNI DANI ZA KIJEV! Žirinovski uveren: Bajden neće podržati Ukrajinu!

28 marta 2021

LIDER Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski prognozira da američki predsednik Džo Bajden neće preduzeti nijednu akciju koja bi izazvala negodovanje u Americi ili u inostranstvu.

– Ponašaće se tiho, od njega ne treba očekivati podvige. Vidite, on sada uživa. Konačno je dobio najviše mesto na svetu. Amerika je i dalje druga najmoćnija država. Rusija, pa Amerika. Na kraju će Bajden ukloniti trupe iz Avganistana – to će biti mala pobeda. Saglasiće se sa položajem Rusije u Ukrajini, bar u Harkovu, u Zaporožju, biće učinjeni neki manji ustupci u unapređivanju pitanja zaštite Rusa. Pitanje sa Severnim tokom biće zatvoreno, biće završeno, gas će teći, a Amerika neće ništa izgubiti. Nemačka će biti spremna da uloži nešto novca u američku ekonomiju – rekao je Žirinovski.

Lider LDPR je rekao da se Rusiju u svetu više poštuju i vole.

– Nigde nikoga ne bombardujemo, nemamo hiljade vojnih baza širom sveta – izjavio je Žirinovski za radio Kosmolskaja pravda.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kulak says:

  Rusi u privremeno okupiranoj Novorusiji,Harkovu,Zaporožju i Odesi trenutno su građani ne prvog već desetog reda.Njima je zabranjeno da govore ruskim jezikom i oduzeta su im osnovna ljudska i nacionalna prava.Nacistički banderovski režim koji su Ameri instalirali u Kijevu provodi derusifikaciju i ukrajinizaciju Rusa u ukrajini.Zato bi Rusima iz Rusije bilo korisnije da aktivno politički,ekonomski i vojno pomognu Rusima da opstanu u trenutno okupiranim delovima Novorusije,nego da slušaju šta lupeta dementni Biden.

  • persida says:

   Sve je tacno sto kazes, ali Jevrejin Putko je tu da brani Izrael, a ne Rusiju. Rusi su mu poslednja rupa na svirali.

 2. M says:

  Pa,ima logike u svemu što je rekao!Iako u svijetu baš nema previše logike,pa bili živi-vidjeli!

 3. milorad 5 says:

  pa bajden je već smiren i na ledu,a njegov dvojnik može samo da ćuti i da daje "krov" mafiji koja vlada amerikom u ime mrtvog bajdena.Ali na žalost neće biti tako,jer oni koji su stajali iza pokojnog bajdena NE ŽELE da ćute i da mirno predju preko dogadjaja koji generalno vode ka njihovoj detronizaciji u svetskim odnosima, naprotiv bajdne je doveden na vlast samo sa jednom idejom i namerom,da izazove veliki rat,i to je već u punom pogonu i mi ubrzano jurimo ka tim dogadjajima u svetskoj politici.Politički manevr9i u unutrašnjoj strukturi amerike sugerišu pripreme za MONOLITNU jednopartijsku kliku koja će vladati dekretima vanrednog ili ratnog stanja uz punu cenzuru okoja prati ratno stanje i specijalna ovlašćenja POSTAVLJENIM guvernerima američkih država.Ovo su bili ZADNJI izbori u americi ako se to može nazvati izborima, sledećih neće ni biti jer na kraju ove avanture ni amerike neće biti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *