ЦРНИ УТОРАK У СРБИЈИ! ОД KОРОНАВИРУСА УМРЛО ЈОШ 9 ОСОБА – УKУПНО 94! Број новозаражених 411!

CRNI UTORAK U SRBIJI! OD KORONAVIRUSA UMRLO JOŠ 9 OSOBA – UKUPNO 94! Broj novozaraženih 411!

14 aprila 2020

U Republici Srbiji je do 15 časova 14. aprila 2020. godine registrovano ukupno 4.465 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 2.440 osoba od kojih je 411 pozitivno, saopšteno je na konferenciji za medije Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Palati Srbija

– Do 15 časova u Republici Srbiji testirano je ukupno 23.398 osoba koja su ispunjavale kriterijume definicije slučaja – rečeno je na konferenciji Kriznog štaba.

Hospitalizovano je ukupno 3.006 osoba, dok je na respiratoru 131 pacijent.

U poslednja 24 časa preminulo je 9 osoba, 7 muškaraca i dve žene. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 94.

KOMENTARI11 komentara

 1. Kosovac says:

  Evo šta nam uradi cenzura ljubomornih zapadnjačkih liberalističkih kalaštura: Izgubi se onaj lepi dekolte. A nije morao.

 2. Roy says:

  Laze! Nije umro niko. Ljudi umiru od svakakvih bolesti kao i do sada, a od izmisljene korone jos niko nije umro.

  • Cp6a says:

   E, stvarno? Kakvo je vreme na Marsu? Ili u Matriksu, gde si već?

   • Roy says:

    Korona ne postoji. Respiratori uijaju ljude i bolesti koje imaju od ranije, vjerovatno i otrovi sa neba od zaprasivanja, a korona ne ubija.

    • Cp6a says:

     Ma, da. U celom svetu su budale, samo evo ovde ima jedna pametnica. Nema takvog da navataš ni na pustim ulicama Menhetna, Milana, Londona ili Nju Delhija. Nema takvog na zemaljskoj ploči, bre.

 3. Za Srbiju says:

  Nesposobni kadar po svim pitanjima.

 4. šoško says:

  Pusti ti crni utorak! Ogledalo u šake, pa vidi koliko ti je crno izraslo iz glave. Trk u apoteku ili drogeriju, ne znam ti ja to, kupi šta treba, pa blajhaj to da se ne brukaš. Neko bi još mogao pomisliti da nisi prava plavuša, a to bi bilo tragedija za tebe i celu Srbiju. Trk u drogeriju!

 5. Lazar says:

  "Mere" koje sprovodi država po nagovoru "struke" daje rezultate. A "struka" je pre neki dan, puna sebe, najavila bliski kraj epidemije. Da ustane moja pokojna baba Staka, mogla bi ovoj "struci" da održi skraćeni kurs iz infektivnih bolesti... Pa da budu još stručniji.

 6. Pravda says:

  Dobro ljudi, umire li netko u svim tim drzavama od normalne smrti tkz. staracke smrti ili svi sada bivaju vodjeni kao umrli od COVID 19 ????????

  • Cp6a says:

   Za svaTko umiranje mora da postoji uzrok. Nema staračko. U konkretnoj situaciji umire se zbog ugušenja kao posledice upale pluća ili akutnog plućnog distres sindroma, uzrokovanih korona virusom. Ta magla ti ne prolazi.

  • Miraš says:

   Teški bolesnici oduvek su najviše odlazili u rano proleće i u kasnu jesen, u vreme kad pojačano rade virusi i viroze. Bilo koji virus je podpomogao njihov odlazak, nije bilo bitno ni obavezno da to bude baš corona covid-19. E sad u kritično vreme osnažiti neki virus ali tako da napravi haos u bolnicama i zatim kod stanovništva izazvati paniku, nezadovoljstvo i haos. Koliko god da smo izolovani i samoizolovani mi se time borimo protiv mogućeg haosa. Za mesec dana proći će to kritično vreme, a do kasne jeseni imaćemo 5 dobrih meseci da se pripremimo. ... Kako se zakon o penzionisanju uklapa sa ovim karantinima i merama opreza? Muškarci u Srbiji mogu u starosnu penziju sa 65 godina života i 15 godina staža, a žene sa 63 godine života i 15 godina staža. Ispada da iz starosne penzije perspektiva je karantin, e baš romantična penzija. Da li će postati više motivisani za prevremnu penziju koja je inače manja? Kako to tek izgleda u Nemačkoj i u Francuskoj i drugim zemljama EU? Ovo bi mogao postati razlog više da Francuzi nastave proteste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *