Црногорци би сутра ушли у НАТО

Crnogorci bi sutra ušli u NATO

23 juna 2015

513303_milo-srna_f-620x330Crnogorski premijer Milo Đukanović rekao je da je došlo do porasta podrške građana članstvu te zemlje u NATO i da jedno od istraživanja javnog mnenja pokazuje da je za ulazak 47 odsto građana.

Ako bi se sutra organizovao referendum s pitanjem: „Da li Crna Gora treba da bude članica NATO ili ne?“, čak 47 odsto građana glasalo bi za, a 43 protiv, pokazali su rezultati jednog od istraživanja, rekao je Đukanović na bezbednosnom forumu „GLOBSEC 2015″ u Bratislavi.

Na panelu „Crna Gora kuca na vrata NATO-a“, na jednom od najvećih bezbednosnih foruma na svetu, Đukanović je pred brojnom publikom govorio o dostignućima na putu ka Alijansi.

On je rekao da je intenzivirana, osmišljena i dobro strukturisana kampanja dala rezultate i dovela do porasta podrške članstvu Crne Gore u NATO od pet odsto za mesec dana.

„Realizovali smo dva istraživanja javnog mnenja. Prema istraživanju beogradske agencije podrška javnosti je porasla na 41 odsto, a prema istraživanju jedne crnogorske agencije to je već 42 odsto. Jednako tako dolazi do procentualnog pada onih koji su protiv NATO-a“, rekao je Đukanović.

KOMENTARI2 komentara

  1. Flash Gordon says:

    Fukaro Milo Mjereno tvojim metodama to je tako ali ustvari 75% drzavljana Crne Gore je protiv ulaska u tu banditsku organizaciju. Ti si Milo vele izdajnik svoga naroda i dusu si djavolu prodao. Crna te sudbina ceka jer nece narod dovijeka da trpi tebe i tvoju bagru okolo tebe, stignuce te pravda kad tad i da znas nece biti milostiva prema tebi. Fukaro, izrode, sram da te bude!!!!!

  2. Apis says:

    Koliki procenat Milo najavi toliki ce i da nastima i to ce da odmah potvrdi EU i SAD. Ko se tome usprotivi bude ubijen isto kao onaj bokser koji je svima najavio da ce ga Milo ubiti. Da je bilo cojstva i junastva cela C. Gora tada bi skocila na noge i zadavila hostaplera a skinula bruku sa svog obraza. Na zalost ja danas imam dilemu dal su price o hrabrim i casnim crnogorcima izmisljotina ili se cela generacija izrodila u svoju suprotnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *