ЦРНОГОРЦИ СЕ УЛИЗУЈУ РУСИМА: Молимо вас дођите, снизили смо цене!

ЦРНОГОРЦИ СЕ УЛИЗУЈУ РУСИМА: Молимо вас дођите, снизили смо цене!

23 марта 2015

825449743550bfab1f3316145868966_640x480-620x330 5466Црна Гора је, имајући у виду догађања на светском економском тржишту, снизила цене хотелских аранжмана за руско тржиште.

Из Националне туристичке организације (НТО) Црне Горе саопштено је да се црногорска делегација на међународном сајму туризма у Москви, састала са представницима надлежних државних институција из области туризма, руских туроператора и медија, преносе Вијести.

Представници две земље разговарали су о могућностима унапређења сарадње и промоције већ препознатог црногорског туризма на руском тржишту и договорили отварање канцеларије туристичких организације две земље, у Црној Гори и у Русији.

У Министарству одрживог развоја и туризма Црне Горе се надају да ће руски туристи и ове сезоне одабрати Црну Гору као своју туристичку дестинацију, имајући у виду, пре свега, сличност култура и језика две земље, као и чињеницу да се руски туристи у Црној Гори осећају добродошлима, рекао је државни секретар Предраг Јелушић.

KOMENTARI5 коментара

 1. jastreb says:

  Стигао је и руски одговор: ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../

 2. Mare says:

  HAHAHHA... Bednici, Bedni. Izdali ste Srbiju i Rusiju i sad nek Vam SADisti i Nemci dodju na bratsko more.

 3. Алфа says:

  Нека се купају сами са својим шиптарима у својим го~нима,исти су.

 4. nepoznato! says:

  Boga molim da Rusi idu bilo gdje ,a ne u cg.I nadam se da će se i srpski turisti opametiti i zaboraviti onu njihovu žabokrečinu!

 5. Apis says:

  Đed Niko priča unuku o svojem junaštvu. Naiđem ti ja jednom tako na Turčina i nama isučem sablju. Manu amo odsijeko mu desnu ruku, manu tamo odsijeko i lijevu, manu jošjedanred odsijeko nogu.... Unuk upada reč, ma pušti đede ruke, noge što glavu ne siječeš kukala ti majka? E dijete, glavu je neko već bio ošeko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u