ЦРНОГОРЦИ СЕ УЛИЗУЈУ РУСИМА: Молимо вас дођите, снизили смо цене!

CRNOGORCI SE ULIZUJU RUSIMA: Molimo vas dođite, snizili smo cene!

23 marta 2015

825449743550bfab1f3316145868966_640x480-620x330 5466Crna Gora je, imajući u vidu događanja na svetskom ekonomskom tržištu, snizila cene hotelskih aranžmana za rusko tržište.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) Crne Gore saopšteno je da se crnogorska delegacija na međunarodnom sajmu turizma u Moskvi, sastala sa predstavnicima nadležnih državnih institucija iz oblasti turizma, ruskih turoperatora i medija, prenose Vijesti.

Predstavnici dve zemlje razgovarali su o mogućnostima unapređenja saradnje i promocije već prepoznatog crnogorskog turizma na ruskom tržištu i dogovorili otvaranje kancelarije turističkih organizacije dve zemlje, u Crnoj Gori i u Rusiji.

U Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore se nadaju da će ruski turisti i ove sezone odabrati Crnu Goru kao svoju turističku destinaciju, imajući u vidu, pre svega, sličnost kultura i jezika dve zemlje, kao i činjenicu da se ruski turisti u Crnoj Gori osećaju dobrodošlima, rekao je državni sekretar Predrag Jelušić.

KOMENTARI5 komentara

 1. jastreb says:

  Stigao je i ruski odgovor: ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../

 2. Mare says:

  HAHAHHA... Bednici, Bedni. Izdali ste Srbiju i Rusiju i sad nek Vam SADisti i Nemci dodju na bratsko more.

 3. Alfa says:

  Neka se kupaju sami sa svojim šiptarima u svojim go~nima,isti su.

 4. nepoznato! says:

  Boga molim da Rusi idu bilo gdje ,a ne u cg.I nadam se da će se i srpski turisti opametiti i zaboraviti onu njihovu žabokrečinu!

 5. Apis says:

  Đed Niko priča unuku o svojem junaštvu. Naiđem ti ja jednom tako na Turčina i nama isučem sablju. Manu amo odsijeko mu desnu ruku, manu tamo odsijeko i lijevu, manu jošjedanred odsijeko nogu.... Unuk upada reč, ma pušti đede ruke, noge što glavu ne siječeš kukala ti majka? E dijete, glavu je neko već bio ošeko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *