ЦРВЕНИ АЛАРМ! 10.000 вехабија планира НАПАДЕ по Србији?!

CRVENI ALARM! 10.000 vehabija planira NAPADE po Srbiji?!

20 maja 2017

Alarmantno! To što su službe bezbednosti utvrdile da Beogradom i Srbijom danas vršlja ogroman broj vehabija, prema rečima stručnjaka za bezbednost crveni je alarm za uzbunu jer postoji velika šansa da spremaju terorističke napade.

Činjenica da su okupirali prestonicu i da su locirani na Ledinama, u Zemunu, gde na vojnom putu imaju i svoj mesdžid, ali i da ih ima i na Paliluli, u nasljeu Medaković i na Autokomandi, gde imaju čak šest iznajmljenih stanova, prema rečima profesora Fakulteta bezbednosti Darka Trifunovića zahteva veoma hitnu reakciju dok ne bude prekasno.

– Sutuacija je vrlo opasna, pa pogledajte šta pripadnici vehabističkog pokreta rade širom sveta, oni odsecaju glave, ubijaju ljude. Sada je pitanje trenutka kada će se to desiti i u Beogradu – upozorava Trifunović i dodaje:

– Prema mojim procenama u Srbiji trenutno ima bar 10.000 vehabija. Najviše ih ima u novopazarskoj regiji i po Beogradu. Vrlo agresivno preko interneta traže nove pripadnike, stalno puštaju video klipove „Pogledajte kako je ovaj prešao u Islam“.

Politički analitičar Saša Borojević navodi da je šokantno što u Beogradu zapravo ima toliko nevidljvih džamija.

– Albanski ekstremisti obavljaju poslednje pripreme za „neposlušni“ Beograd kako bi zvanični Beograd ućutkali kada je u pitanju Kosovo i stvaranje Velike Albanije. Napominjem da je detektovana i pojačana aktivnost na ideji sandžačke republike, a vehabije isto tako čekaju zeleno svetlo kako bi krenule u terorističke napade u Republici Srpskoj, jer odavno se zna da je Zapad zacrtao da Dodik mora biti sklonjen do kraja ove godine, što terorističkim grupama potpuno odgovara – navodi on.

KOMENTARIJedan komentar

  1. kuka says:

    To nam je kazna za neodlučnost i oklevanje. Umesto da smo odmah na početku migrantske krize proterali sve njih zajedno sa Vučićem koji je bio i ostao njihov zaštitnik i glasnogovornik, mi smo se prenemagali, "bili humani". A svako je znao da je takav pokret naroda pun rizika i idealna prilika za zloupotrebe najrazličitijih vrsta, da će uslediti pojedinačna razbojništva, teroristički napadi i manipulacije nesposobnih političara opasnošću od terorizma. Od gotovog posla smo sebi napravili veresiju. Nadam se da smo konačno nešto naučili iz ove gluposti gradjana i podvale političara na vlasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *