ЦРВЕНИ АЛАРМ: Приштина отима Србији све до бугарске границе – ЕВО KО РЕЖИРА И KОЈЕ ГРАДОВЕ УЗИМАЈУ

CRVENI ALARM: Priština otima Srbiji sve do bugarske granice – EVO KO REŽIRA I KOJE GRADOVE UZIMAJU

20 decembra 2018

Američki vojni časopis “Stars and strajps” objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!

Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta, piše Informer i dodaje da sagovornici lista smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju.“Autor ove mape ne poznaje osnove geografije Balkana, jer ne postoji nikakva veza ovih gradova sa Kosovom. Iz ovoga se vidi američka podrška projektu stvaranja nezavisnog Kosova i ‘velike Albanije’”, rekao je analitičar Mišel Zubenica.

Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.

“Na ovaj način šalje se poruka Beogradu da može izgubiti i više od onoga što su Albanci već oteli. Američka geopolitička aktivnost i njeno delovanje na međunarodnom pravu predstavljaju klasično razbojništvo. Oni se ne mire sa gubitkom uticaja i opadanjem moći, pa više i ne skrivaju prave namjere. To više nije ni demokratsko ni liberalno lice napredne države, već lice zle imperije u raspadu. Ovakvo ‘Kosovo’, koje predstavlja centar radikalnog islamizma i terorizma, slika je i prilika američke politike”, naveo je Galijašević.

(Tanjug)

KOMENTARI10 komentara

 1. Branicevac says:

  A sta ti gradovi ce da cekaju da oni udju u njih?

 2. padre says:

  A ko bi to zauzeo, da neće Šiptari?

 3. padre says:

  Ameri bi namuzeli ceo Baltik, koliko su jaki u geografiji!

 4. Budi Bog s nama says:

  O da, ta mogućnost uvek postoji, jer eto mi smo uvek voleli zapad nismo voleli baš toliko Rusiju, i uvek smo se pribojavali da albanci sa Kosova imaju nezajažljiv apetit prema Srbiji, sada im se taj san ostvaruje, a nama je to noćna mora. U tom krajnjem slučaju šta nam preostaje, da Vučić polako gasi svetlo u Srbiji i da nastavi da prodaje po njoj i gradove i nekretnine za mnogo novca od albanske mafije tako će im pomoći da operu te njihove pare, nama nebitno, ali onda neka nam se obezbedi emigrantska viza da idemo u Nemčku i Austriju kojoj uvek još i još nedostaju ljudi. Nemačka je kao bure bez dna, a bolje se živi nego ovde. Radije ću da naučim Nemački nego Albanski. Ako niste znali otac američke nacije George Vašington je po majci albanac iz Peći, zvanična informacija, i taj vašljivi je ostavio u amanet da amerikanci moraju da štite albance, pogotovu ove iz Srbije. Tako da Srbi ako ne žele da budu istrebljeni kao indijanci moraju da idu daleko i treže nove pašnjake. Može Vučić da se ponižava i ljubi im noge, ali šta albancu padne za oko, dobiće. Mi nemamo protiv baze dole ni gore i sve postaje prekasno a oni su namirisali da je vreme zrelo.

  • uf says:

   I mog cuku je okotila albanka ... pa sta?

  • vanja says:

   Idi prosipaj svoj smrad na drugom mestu ustaso. Bice Srba na Balkanu kada sve ustase bude progutao pakao.

  • Slobodanka says:

   Kako si glup i iznad svega malodušan, a ovamo Boga pominješ i to u svom imenu. Oni su namirisali da je zadnji čas i zato su nervozni, panični i histerični - jer menja se odnos snaga u svetu.

  • Slobodanka says:

   Državu treba da sačuvamo. Imali smo mi nekad dobre plate i takav ambijent može ponovo da se napravi. Ako globalizmom zaluđena Evropa za nekoliko godina primi 250 miliona novog i raznog stanovništva iz Afrike i Azije ko ti garantuje da ćeš s mirom živeti u Austriji ili Nemačkoj? Ti došljaci bi mogli i da snize cenu rada. Dokle će Nemačka unutar EU moći da proda oko 30% svoje robe ako velika periferija Evrope stalno siromaši? Treba imati kupovnu moć na duže staze, a Nemačka ne misli o EU na duže staze nego koristi priliku dok to tako ide i jer je ona na prvom mestu u svojstvu vodećef vazala unutar EU. Zatim SAD kad pravi trgovinski rat potkači on i Nemačku. Ko ti garantuje da u narednih 50 godina neće i Nemačku pogađati razne krize? Zašto da naši propisi budu samo po diktatu birokratije iz Brisela i Berlina pa da neki naš preduzetnik ili poslovan čovek nema ni slobodne ni povoljne uslove da sklopi neki dobar posao npr. bar na jugu Rusije, u Turskoj, Iranu, Azerbejdžanu, itd.? Već godinama unapred pre ulaska u EU i ovi "naši" su otvorili granice za što povoljnije širenje nemačkog tržišta kod nas. Nemačka sebi zna da obezbedi prioritet unutar EU i oko EU u celoj Evropi i da ima slobodu da ona može da posluje sa celim svetom, a ostali da budu poslušni slepci usmereni da gledaju samo u hladni i sračunati sever.

  • Slobodanka says:

   Ja znam za Rusiju od moje treće godine. Moje interesovanje je bilo veliko, i moji razgovori o njoj baš često su počinjali sa "naša Rusija" i "moja Rusija". Niko od mojih nije poreklom Rus, ali od tada imam svest da li po slovenskom osnovu i ko zna zašto sve da "Rusija je moja zemlja". Ama opominjali su me stariji zbog toga, objašnjavali su da je to druga zemlja, da bi stigli u Rusiju mora se preći državna granica i imati pasoš, da ima drugog predsednika, itd. Takva objašnjenja za mene su bila nekakve dosadne formalnosti sa kojima odrasli gnjave malu decu. Velika šteta je što su nas držali u onom "sanitarnom kordonu" i na druge načine na distanci i to prema najvećom narodu slovenskog sveta. Mnogi od nas takvih podlosti i njenih ozbiljnih posledica po nas nisu svesni, nego izgleda su umislili da su sinovi kćeri zapadne civilizacije. Kad ih ta zapadna civilizacija žestoko tresne onda opet ne shvataju da su kao ono dovedeno-usvojeno dete kod te zapadne civilizacije koje sa zadovoljstvom tiranišu i ponižavaju. Nego dosadiše i Bogu i svetu vadeći nam oči - kako je neko od nas smeo da nas posvađa sa Zapadom, itd. Budale neopevane, a takvi glasaju o sudbini celog naroda i države i to spram nafriziranih lakih i lažljivih obećanja.

 5. vanja says:

  Prete nam. Pod hitno pozovimo Ruse da otvore vise baza na sasoj teritoriji i da postave sisteme S-300.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *