ЦРВЕНИ АЛАРМ У УКРАЈИНИ: Русија послала 18.000 војника и тенкове на украјинску границу

CRVENI ALARM U UKRAJINI: Rusija poslala 18.000 vojnika i tenkove na ukrajinsku granicu

5 aprila 2017

article-2589663-1C95B21A00000578-352_634x424

Rusija je blizu granice sa Ukrajinom razmestila oko 18.000 vojnika, tenkove i ostalu vojnu tehniku.

Ovu informaciju izneo je prvi zamenik ministra odbrane Ukrajine Ivan Rusnak tokom zasednja interparlamentarnog saveta NATO pakta i Ukrajine u Kijevu.

“Na teritoriji Ruske Federacije, u neposrednoj blizini granice sa Ukrajinom, na današnji dan su raspoređene jedinice ruskih oružanih snaga, i to: više od 18.000 vojnika, oko 1.370 tenkova i drugih oklopnih vozila, oko 300 artiljerijskih sistema, oko 700 borbenih aviona i helikoptera, i 24 vojna broda“, rekao je Rusnak.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Ojde se says:

  E ako de, voze sse gore dole

 2. padre says:

  Pa uzvratite, ako možete, rasporedite i vi svoje sile na granicu sa Rusijom, ko vam brani?

 3. Lajla says:

  A to sto su Englezi,Amerikanci Nemci i celi NATO dosli u Poljsku i balticke zemlj i jos sataniziraju i provociraju Ruse blizu ruske granice je ok. Jelda? Majke ti. Samo ih treba mrcvariti i ne pustati blizu,dok ne potose i zadnji peny i ne izjedu se iz nutra.

 4. kiki ns says:

  I ? Što bi rekli,njihov tavan ,njihove merdevine. Silaze kako hoće.

 5. Jaooo says:

  Putin je mnogo dobar čovek , da sam ja na njegovom mestu bilo bi ... Imate 24 sata da sklonite svo naoružanje NATO pakta koje su oko Rusije ili ću ja da ga sklonim i odbrojavanje na tv-u i ako neće da sklone lepo izbombarduješ sve te baze u tim zemljama uništiš to i zdravo , Rusija nema šta da izgubi oni to rade sa namerom da napadnu kad tad , oni čekaju povoljan trenutak , traže slabu tačku i napašće sigurno Rusiju , to šta će svet reći je nebitno jer svet ionako mrzi Rusiju ... Mislim većina , a on se pravda tu nešto pokušava djavolskim medijima da objasni kako to ugrožava sigurnost Rusije , to se priča neko vreme i onda ako nema promena , a nema ... Udri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *