ČUDO: Zločinac Agim Čeku nudi pomoć poplavljenoj Srbiji

ČUDO: Zločinac Agim Čeku nudi pomoć poplavljenoj Srbiji

22 maja 2014

agim-cekuNismo dobili nikakav formalan poziv, ali smo spremni da pomognemo. Ovo je humanitarno pitanje, a kada su u pitanju humanitarna pitanja FSK nema rezerve prema bilo kome. U slučaju da je potrebna naša pomoć, imamo stručne ljude, opremu i iskustvo u takvim situacijama, ali imamo i volje.

Takozvani ministar Kosovskih bezbednosnih snaga Agim Čeku je izjavio da još uvek nisu dobili zvaničan poziv od Srbije ili Bosne da pošalju snage FSK-a da bi pomogli zemljama u regionu koje se suočavaju sa teškim poplavama, ali navodi da je FSK spreman da pomogne bilo kojoj zemlji kojoj je potrebna humanitarna pomoć.

“Nismo dobili nikakav formalan poziv, ali smo spremni da pomognemo. Ovo je humanitarno pitanje, a kada su u pitanju humanitarna pitanja FSK nema rezerve prema bilo kome. U slučaju da je potrebna naša pomoć, imamo stručne ljude, opremu i iskustvo u takvim situacijama ali imamo i volje.

(Bošnjak – Ks)

KOMENTARI3 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Naravno da vas niko nije zvao, jer bi tranširali ljude u organe. Kome trebaju ubice, mesari i trgovci ljudskim organima, ekološka kuga!!! Ovo je vreme heroja.

  2. mladen says:

    srbiji nikad nije trebala pomoc krvnika i zlocinaca,ona je prihvatala ruku pomoc iskrenih prijatelja,a hvala bogu ima ih dosta u svetu. sto se ovaj pisac-provokator krije pod bosnjak ks.sto se ne potpise punim imenom i prezimenom.

  3. jugoslav mitic says:

    dobices poziv sa onog sveta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *