ЧУВЕНИ РУСКИ ВИДОВЊАК ПРЕДВИДЕО УЗНЕМИРУЈУЋЕ ДОГАЂАЈЕ: Ево шта ће задесити Европу и Азију

ЧУВЕНИ РУСКИ ВИДОВЊАК ПРЕДВИДЕО УЗНЕМИРУЈУЋЕ ДОГАЂАЈЕ: Ево шта ће задесити Европу и Азију

15 априла 2020

Сергеј Вронски је један од најпознатијих и најауторитативнијих прогностичара будућности. Сергеј Алексејевич је филозоф, психолог, као и исцељивач, прогностичар и астролог.

Сергеј Вронски био је, између осталог, лични астролог Рудолфа Хеса – немачког политичара који је био заменик Хитлера у Националној социјалистичкој немачкој радничкој партији.Вронски је познат по својој књизи предсказања “Хороскоп за Еву”, у оквиру које је изнео низ предвиђања, међу којима има пуно оних која су се до сада већ испунила.

Дакле, у књизи се предвиђа и распад Совјетског Савеза, као и рат на Кавказу. Такође је описано да ће се ускоро догодити најгори од свих ратова које је човечанство икада видело – Трећи светски рат, који ће прогутати читаву Европу и Азију.

Вронски је био свестрани видовњак, јер је поред астрологије у својим предвиђањима користио неуронаутику – науку о сновима.

Сергеј је од детињства имао снове који се, према његовим сопственим изјавама, увек остварују. То је указивало на то да је Вронски одувек имао урођени дар за предвиђање.

А у сновима је видовњак понекад видео заиста застрашујуће слике.

На пример, Вронски пише да је једном у сну јасно видео градове који горе, градове попут Сан Франциска, Лос Анђелеса, Калифорније… И у исто време у сну је зачуо гласан, јасан глас: „Ово је Содома и Гомора“.

Сергеј Алексејевич Вронски предвидео је свету низ невоља које би се могле остварити у наредним деценијама.

Такође, Вронски је рекао да најјача планетарна катаклизма, која управо може послужити као инструмент виших сила за уништавање великог броја градова, као знак упозорења да се човечанство понаша непромишљено и језиво, не размишљајући о сутрашњем, није тако далеко.Многи су згрожени када прочитају таква предвиђања. Неки уживају у томе да буду уплашени на овај начин. Неко упадне у депресију или га чак ухвати паника.

Али после оваквих пророчанстава важно је размотрити, можда чак и донети, исправну одлуку и закључак, да је неопходно да променимо сопствени живот, да постанемо бољи и на тај начин променимо свет око себе, чинећи га бољим и поузданијим местом за живот. Ко зна, можда, ако већина светске популације почне да се понаша оговорније, онда човечанство може да избегне глобалне катаклизме,
невоље и ратове.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 коментара

 1. M says:

  Pa,niste se baš pretrgli količinom objave (proroštva)Vronskog!Sram vas bilo!

 2. persida says:

  Licni astrolog naciste Hesea, ej tugo. Pa, sto nije spasao naciste kad je tako pametan?

 3. Istina says:

  Šta može da se desi, sem apokalipse, živimo u loslednjim danima i ovo je pred sam kraj, nikako da se ljudi opamete i da se okrenu prirodi, planeti, zemlji...

 4. padre says:

  Barem sada bi mogli da nas ostavite na miru sa tim babama i žabama!

 5. Marko kraljević says:

  Vanga je lažna proročica kao i ostali, NIKO OD NJIH NIJE NAJAVIO DRUGI ISUSOV POVRATAK, ZATO JE SVE LAŽ, SEM BIBLIJE...

  • persida says:

   Cuti, jadan ne bio, ne znas ni sta znaci Biblija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u