ЧУВЕНИ РУСКИ ВИДОВЊАК ПРЕДВИДЕО УЗНЕМИРУЈУЋЕ ДОГАЂАЈЕ: Ево шта ће задесити Европу и Азију

ČUVENI RUSKI VIDOVNJAK PREDVIDEO UZNEMIRUJUĆE DOGAĐAJE: Evo šta će zadesiti Evropu i Aziju

15 aprila 2020

Sergej Vronski je jedan od najpoznatijih i najautoritativnijih prognostičara budućnosti. Sergej Aleksejevič je filozof, psiholog, kao i isceljivač, prognostičar i astrolog.

Sergej Vronski bio je, između ostalog, lični astrolog Rudolfa Hesa – nemačkog političara koji je bio zamenik Hitlera u Nacionalnoj socijalističkoj nemačkoj radničkoj partiji.Vronski je poznat po svojoj knjizi predskazanja “Horoskop za Evu”, u okviru koje je izneo niz predviđanja, među kojima ima puno onih koja su se do sada već ispunila.

Dakle, u knjizi se predviđa i raspad Sovjetskog Saveza, kao i rat na Kavkazu. Takođe je opisano da će se uskoro dogoditi najgori od svih ratova koje je čovečanstvo ikada videlo – Treći svetski rat, koji će progutati čitavu Evropu i Aziju.

Vronski je bio svestrani vidovnjak, jer je pored astrologije u svojim predviđanjima koristio neuronautiku – nauku o snovima.

Sergej je od detinjstva imao snove koji se, prema njegovim sopstvenim izjavama, uvek ostvaruju. To je ukazivalo na to da je Vronski oduvek imao urođeni dar za predviđanje.

A u snovima je vidovnjak ponekad video zaista zastrašujuće slike.

Na primer, Vronski piše da je jednom u snu jasno video gradove koji gore, gradove poput San Franciska, Los Anđelesa, Kalifornije… I u isto vreme u snu je začuo glasan, jasan glas: „Ovo je Sodoma i Gomora“.

Sergej Aleksejevič Vronski predvideo je svetu niz nevolja koje bi se mogle ostvariti u narednim decenijama.

Takođe, Vronski je rekao da najjača planetarna kataklizma, koja upravo može poslužiti kao instrument viših sila za uništavanje velikog broja gradova, kao znak upozorenja da se čovečanstvo ponaša nepromišljeno i jezivo, ne razmišljajući o sutrašnjem, nije tako daleko.Mnogi su zgroženi kada pročitaju takva predviđanja. Neki uživaju u tome da budu uplašeni na ovaj način. Neko upadne u depresiju ili ga čak uhvati panika.

Ali posle ovakvih proročanstava važno je razmotriti, možda čak i doneti, ispravnu odluku i zaključak, da je neophodno da promenimo sopstveni život, da postanemo bolji i na taj način promenimo svet oko sebe, čineći ga boljim i pouzdanijim mestom za život. Ko zna, možda, ako većina svetske populacije počne da se ponaša ogovornije, onda čovečanstvo može da izbegne globalne kataklizme,
nevolje i ratove.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. M says:

  Pa,niste se baš pretrgli količinom objave (proroštva)Vronskog!Sram vas bilo!

 2. persida says:

  Licni astrolog naciste Hesea, ej tugo. Pa, sto nije spasao naciste kad je tako pametan?

 3. Istina says:

  Šta može da se desi, sem apokalipse, živimo u loslednjim danima i ovo je pred sam kraj, nikako da se ljudi opamete i da se okrenu prirodi, planeti, zemlji...

 4. padre says:

  Barem sada bi mogli da nas ostavite na miru sa tim babama i žabama!

 5. Marko kraljević says:

  Vanga je lažna proročica kao i ostali, NIKO OD NJIH NIJE NAJAVIO DRUGI ISUSOV POVRATAK, ZATO JE SVE LAŽ, SEM BIBLIJE...

  • persida says:

   Cuti, jadan ne bio, ne znas ni sta znaci Biblija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *