Чувени видовњак предвиђа догађаје за 2022. – ДВА ВАЖНА ЗА СРБИЈУ (ВИДЕО)

Čuveni vidovnjak predviđa događaje za 2022. – DVA VAŽNA ZA SRBIJU (VIDEO)

6 novembra 2021

Krejg Hamilton Parker je poznati britanski vidovnjak koji je od važnih događaja predvideo Bregzit, dolazak Donalda Trampa za predsednika SAD, kao i korona pandemiju.Vidovnjak za 2022. godinu predviđa mnogo uznemirujućih događaja a za Srbiju su najznačajnija dva događaja – Neverovatan vojni uspon Kine i alarmantni ulaz u raspad Evropske Unije.

Alarmantan uspon Kine se za Srbiju video pre nekoliko dana kada je Kina dala podršku Rusiji u Savetu bezbednosti UN gde je Visoki predstavnik Kristijan Šmit obesmišljen kao i sva nastojanja Zapada da uguši Republiku Srpsku.

Drugo predviđanje Parkera da će se raspad EU u 2022. godini pojačati, govori da tamo Srbiji nije mesto, jer se na Titanik ne treba ukrcavati pored toliko drugih povoljnih mogućnosti

Rezime Hamilton-Parkerovih glavnih predviđanja:

-Kraljica Elizabeta II će umreti. Princ Čarls će postati kralj, ali njegova vladavina neće dugo trajati. Princ Vilijam i Kejt će naslediti kralja Čarlsa, iako bi se to moglo dogoditi tek posle 2022. godine i oni će biti POSLEDNJI ENGLESKI MONARSI.

-Biće još otkrića u vezi sa skandalom Džefri Epštajn i otkriće se da je neko iz viših ešalona britanskog političkog establišmenta umešan.

-Koreja će doživeti masovno umiranje od gladi i biće sve veća nestašica hrane širom sveta.

-Ekstremno vreme pogodiće Kinu, a velike poplave će biti u Londonu i Parizu.

-Porezi na ugljenik biće nametnuti na robu iz Kine.

-Sviće saznanje da je Kina vodeća svetska vojna sila. Uočena pretnja će se povećati.

-Pokrenuće se politička nestabilnost u samoj Kini.

-Situacija u odnosu na Kinu i Tajvan će postati zaista ozbiljna 2022. godine i može čak eskalirati u vojni sukob.

-Pogranični sukob će takođe eskalirati između Indije i Kine.

-Japan će postati nuklearna sila i takođe će razvijati hipersonične rakete i razvijaće se trka u naoružanju dok svet bude pokušavao da sustigne vojni napredak Kine.

-Iran će objaviti da ima punu nuklearnu sposobnost da pravi nuklearne bombe, a Izrael će ga napasti ili sabotažom ili vazdušnim udarima.

-Bajden neće dočekati kraj svog mandata. On će biti uklonjen sa vlasti, ali Kamala Haris neće smeniti Bajdena, barem ne trajno. Umesto toga, još jedna crnka će postati prava zvezda u usponu u američkoj politici (Kendis Ovens?).

-Biće ogromnog odstupanja od podrške demokratama na američkim mid-term izborima.-Evropska unija će se na kraju raspasti i nastavićemo da vidimo više znakova toga 2022.

-Imigracija u SAD i Evropi će potpuno izmaći kontroli, nastaće haos.

-Biće obnovljeni napori da se razvije svemirska tehnologija kako bude sve veća spoznaja da Kina ima naoružanje za svemir.

-Zajedno sa ovim biće veliki podsticaj za razvoj svemirske tehnologije uopšte. Zato uzmite svoj novac i investirajte u svemirsku tehnologiju.

-Ekonomski, inflacija će rasti širom sveta. Indija će sustići Kinu, postepeno, i postati veoma moćna.

-U Africi će doći do zaista brutalnog građanskog rata.

Ima još mnogo toga u sledećem VIDEU:

(Webtribune.rs)

KOMENTARI9 komentara

 1. independent says:

  Srbiju niko ne želi u evropskoj uniji.Propala zemlja sa stanovnicima koji su na nivou prosjaka.Najsiromašnija zemlja u celoj evropi i medju prvih 10 zemalja po siromastvu na celom svetu.Zemlja potpuno unistene privrede i svih institucija koji cine jednu zemlju.

  • 1389 says:

   Grešiš prijatelju, Srbija će za 10 godina biti najbogatija zemlja, još kad propadne EU svi gasterbajteri dolaze u Srbiju. Živ bio pa dočekao...

   • Beli Orao says:

    Slaba ti vajda da domaći- stanci spase Srbiju , pored ovakve vlasti i opozicije ta država , naša država nikad neće napredovati ! Prvo se mora promjeniti svijest naroda , poštenje , stvaralaštvo , radnost , čuvanje svog ( a ne ma to je državno , kako ih je Brozo naučio , ala volim ovaj režim plata ide a ja ležim!!!” Nema od tog ni naroda ni države , gdje ( čast izuzecima ) svi grabe , kradu , lažu , varaju , nerade i samo misle na sebe a ne na zajedništvo i zajedničko , slogu i brigu o svemu a posebno o pokolenjima koja dolaze !!! Mi bacamo ljude , omladinu rasipamo po tuđini , tako se država ne gradi ! Zbogom pameti !!!

 2. Gardista says:

  Srbija ce biti spasena jer je niko nece, a opet ce glavnu ulogu odigrati selo.

 3. Petrovgrad says:

  EU je tvorevina koja se urušava. Meni nije privlačna. Mada njihovu organizovanost i disciplinu ili diktaturu veoma cenim. Te osobine bi prihvatio i nametnuo i kod nas u Srbiji. U srbiji se voze i dobri automobili, skupi su stanovi, ima dosta luksuza. Kvadrat stana u Srbiji su skuplji nego u EU. Da nema kupaca, cene bi opale. Takvo je stanje u zadnjih 3-4 godine. Stan u mom gradu je preko 1200 evra po m2. Na tržištu gotovo i da nema stanova. Kupuju i lica koja nigde ne rade,koji hvale Evropu a zaradjuju u Srbiji više nego da su u EU.Ima slučajeva da stanove kupuju i ne zaposleni. Kukaju na sva vrata. Mi puno blefiramo.Nas mogu spasiti samo Kinezi, ako im se dozvoli stanogradnja. Tada bi stanovi bili ispod 500 evra m2.Malo sam upoznao naših iz EU da imaju stanove u vlasništvu.Kažu da i Nemaca, Francuza i drugih ima podstanara i da generacijama nemaju vlasništvo nad nekretninama.Toga kod nas gotovo da nema. Da li je to odraz bogatstva i standarda da budu tri generacije podstanari ili nemogućnost da stekne nekretninu nije mi jasno. Nemože me niko ubediti da Namac ne želi da svom detetu obezbedi stan u vlasništvu.

 4. Gospodi Pomiluj says:

  Pa vidi, sve se to i događalo već, ko pozna prošlost vidi to isto u budućnosti ne? A ja vidim da će na posletku vremena izbiti veliki rat dobra i zla. Da je to dobro ono koje će doći sa nebesa i da je to sam Gospod naš i Spasitelj Isus Hristos sa vojskama nebeskim, da će dahom usta svojih da oduva ovo zlo sa planete zemlje i da će uspostaviti svoje carstvo večno i pravedno i da će Otac naš nebeski obnoviti i nebo i zemlju da će pravda i istina carevati u večnosti. Eto ja imam lepu predikciju a ona će se sigurno dogoditi jer je zapisana u Reči Božijoj, iz koje se sve kao i do sada ispunilo upravo kako je i zapisano. Zato budite na strani pobednika, Onog koji je već pobedio zlo na ovoj zemlji i koji će ponovo doći da vlada i Njegovom carstvu neće biti kraja, a to je Hristos. Pokajte se i obratite Bogu kroz ime Njegovog sina kojeg je radi nas poslao - Isusa Hrista Gospoda i Spasitelja našeg. Koji veruje živeće i ako telo izgubi. Jednom se rađa, živi i umire, i jednom se vaskrsava za pravedni sud Božiji, a koji se opraše u Hristu živeće vavek.

 5. Rodja says:

  srbija je stanogradnjom i kupovinom istih, postala masina za pranje para od koke i heriona... zato je kv metar stana poskupeo. sta ce mafiji novcanice kad se urusi evro i dolar? tada pare postaju papir za brisanje g...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *