„Da je Kacin Srbin, već bi bio satanizovan“

„Da je Kacin Srbin, već bi bio satanizovan“

17 aprila 2013

jelko-kacin-beta_fGoran Danilović, šef izbornog štaba Miodraga Lekića, napisao je na svom Fejsbuk profilu da se potpredsednik Delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa zemljama jugoistočne Evrope Jelko Kacin nespretno petlja u unutrašnje stvari Crne Gore i da je zaista prevršio svaku meru, prenosi portal „IN4S.NET“.

„Petlja se u naše unutrašnje stvari nespretno i tipično balkanski. Malo je tu evropskih manira. Ne znam otkud mu politička ideja da protesti štete našem putu u EU, ako je u pitanju neprikosnoveno ustavno pravo. U Sloveniji su, umalo, s ulice smijenili cijelu vlast. Da je kojim slučajem Srbin, Kacin bi, na osnovu ovakvih stavova, brzo bio proglašen Srbinom sa dna kace. Ovako, nezgrapnom i prepotentnom, možemo zamjeriti samo da je Kacin sa dna kace. Čije kace? E, to ja ne znam“, napisao je Danilović.

Kacin je ranije juče kazao da izjava Nebojše Medojevića da Europol treba da proveri njegov račun, „više govori o njemu, nego o onima koje proziva“. „Taj poslanik i političar je bio velika nada crnogorske politike. Samo za nekoliko godina pokazala se njegova realna vrednost“, kazao je Kacin za Portal analitiku.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *