ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ да је Макрон ово рекао Путину?

DA LI JE MOGUĆE da je Makron ovo rekao Putinu?

31 maja 2017

Novoizabrani predsednik Francuske Emanuel Makron zapretio je Putinu da će korišćenje hemijskog oružja u Siriji biti okidač za direktan napad francuske vojske.

Makron je naglasio da je korišćenje ove vrste oružja „crvena linija“ za Francusku i da automatski povlači neophodan odgovor.

Sa druge strane, Makron je rekao da veruje da Kremlj i Pariz zajedno moraju da rade na tome da poraze teroriste u Siriji.

– Naše dve zemlje će sarađivati u Siriji, i to je od suštinske važnosti – naglasio je Makron.

– Potrebna nam je snažnija saradnja na svim poljima, jer imamo zajednički prioritet, borbu protiv terorizma – dodao je on.

(Pravda)

KOMENTARI11 komentara

 1. čika žile says:

  pa ko Francusku prostituciju shvata ozbiljno ?! Putin se potreso,vrlo... pala muva na međeda !

 2. kosta says:

  Prekid tribine Žena u crnom na FPN https://www.youtube.com/watch?v=LZUQHtXjX3E

  • hristina says:

   kosta/ Hvala. Tako treba sa stranim placenicima!

   • Istina says:

    Krajnje je vtijeme da se probudi svijest ljudi, da odbace sve sto Srbiju vodi u ambis. Svi sve znamo a cutimo i tako im dozvoljavamo da provode svoje paklene planove. Gradani jedne drzave su najveca snaga i zato sano naprijed i hrabro.

 3. Vojo lakovic says:

  Pa Francuska vise nije ni osrednja sila.Ona je pokorena i obican satelit.

 4. Sirano says:

  Putin prilikom Makaronovog izlaganja nije pokazao ništa osim dosade dok je ovaj drvio Putin je bio u svojim mislima daleko od ove budale. I koliko god se Makaron trudio da bude ubedljiv i ozbiljan u pozadini svega po društvenim mrežama su išli komentari u kojima je Putin hvaljen a ovaj baboljub pljuvan i prepljuvan. Tako da o tome da će francuska da se vojno konfrotira sa Rusijom nema ni govora a i nisu Rusiji do malog prsta. Znači francuskog predsednika ni francuzi ne shvataju za ozbiljnog i normalnog. Treba ljubiti babu koja je 25 godina starija i ima 65. Lik je za svako posmatranje.

 5. Harry Neron says:

  Istorija se ponavlja. I poslednji put kada je bilo sranje na bliskom istoku i upletena Sirija francuzi su na kraju rešili stvar sa okupacijom Damaska.

  • RS says:

   Ha,ha...

  • RS says:

   u II svjetskom ratu,najveca javna kuca na svijetu je bila francuska,ni danas nije drugacija...

 6. slobo says:

  Ukrajina je isto tako zaprijetila Invazijom na Rusiju pa vi sad vidite koje su to sile .Rusija treba da se zamisli ali sta ce se desiti ako jos Estonija zaprijeti Rusiji sa citavih 5000 vojnika .Francuska !!!! Pa o toj zemlji vise ne treba raspravljat vise .Sto je ostalo Francuza u Francuskoj to je samo jedan mali dio na jugu a ostalo je Alzir Tunis Maroko I ostale demokratske I bratske drzave (Sirija Irak Afganistan ) .

 7. Ivan says:

  Ponovio je ono sto zapadne hijene vec odavno govore pa ih Putin ne recka ni 2%..Novina je to sto pokusava da prikaze Francusku kao faktor koji se pita pa "crta-crvene linije"a i to su Obamine reci,znaci laprda!Inace,dovoljno je samo pogledati fizionomiju ovog stvora-ludilo mu viri iz ociju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *