ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Ова два странца кадрирају у Српској православној цркви!

DA LI JE MOGUĆE? Ova dva stranca kadriraju u Srpskoj pravoslavnoj crkvi!

19 jula 2018

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je žestoko uzvratio da pretnje od pojedinih vladika da bi zbog optužbi na račun Atanasija Rakite mogao da bude izveden pred crkveni sud i da bude izopšten iz SPC.

Šešelj je ovog puta za vladiku Mileševskog Atanasija Rakitu tvrdi da je u sprezi sa američkim i britanskim tajnim službama:

– Atanasije Rakita je u sprezi sa američkom i britanskom tajnom službom, a to što nije smenjen posle napada na Filareta, govori da su američki i britanski ambasador Kajl Skot i Denis Kif umešali svoje prste. Njih dvojica kadriraju po Srpskoj pravoslavnoj crkvi – rekao je Šešelj za  list „Alo“.

Ukoliko bi bio izopšten iz Srpske pravoslavne zajednice, Šešelj više nikome ne bi mogao da kumuje, a kada umre, sveštenici mu neće držati opelo.

(Srbin.info)

KOMENTARI10 komentara

 1. Dragi says:

  Ne treba da se zaboravi kako i zbog čega je smenjen vladika Artemije, kada nije hteo da dozvoli ulazak u manastirBajdenu, a sa njim i Tadiću. Posle toga je počela kampanja i smena vladike Artemija. Iz toga se može zaključiti da ima istine u ovim tvrdnjama Šešelja.

 2. Trade Mark says:

  Šešelj se sa ovakvim stvarima ne bi sprdao,činjenica je da je u SPC totalni haos i rasulo. Da pojedine vladike sebi dopuštaju veliki luksuz i da pojedini vladike imaju sexualne odnose sa muškarcima a pojedine i sa ženama. Ne treba zataškavati stvari ako je istina da vladika ima vanbračnu decu ne treba to doživeti kao kraj sveta,ipak je on muškarac. Naravno da su potrebni materijalni dokazi. Kavo nam je stanje u kući i porodici ,takvo je stanje u državi i društvu pa i u crkvi. Jednom rečju OČAJNO!

  • ralence says:

   Neki u Inostanstvu su još gori i pohlepniji na novac i vlast u SPC. Gde ima više Novca tu ima najviše kriminalaca i lopova. Isus Hrist Sin Božiji je takve izbacivao iz Jevrejskih Sinagoga kao ološ i korumpirane osobe.

 3. goran says:

  Ovoga puta, Sesdelj je u pravu. A sto se tice stranaca, pa bog kome ser pravoslavni mole jeste jevrejski rabin. Toliko o strancima.

 4. PASTOR AETERNUS says:

  U osvit 800 godina od Autokefalije mi svedočimo SUMRAKU TRONA PEĆKOG.

  • Trade Mark says:

   Tron Pećki nije uzdrman niti je doveden u pitanje zbog nekoliko palih Vladika.

 5. Mate says:

  Izbacite li Šešelja iz SPC, primamo ga natrag u pradedovsku crkvu.

  • Trade Mark says:

   Mate a da se ti vratiš u pradedovsku crkvu pošto si mnogo na pradedovskim portalima evo ja ću da ti budem kum.

 6. Mate says:

  Kako da se vratim kada su nam zajednički bogovi zabranjeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *