ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ? Шокантна изјава ХАШКОГ ЛЕКАРА у вези Младићевог здравља и лекара из Србије

DA LI JE MOGUĆE? Šokantna izjava HAŠKOG LEKARA u vezi Mladićevog zdravlja i lekara iz Srbije

14 novembra 2017

Sekretar Haškog tribunala obavestio je danas odbranu generala Ratka Mladića da su mu zabranjene posete lekara, rekao je Tanjugu Mladićev sin Darko.

„Sekretar Tribunala nas je usmeno obavestio da je glavni lekar u pritvorskoj jedinici Pol Falke zabranio posete lekara Mladiću jer bi one bile štetne po njegovo zdravlje”, precizirao je Mladićev sin.

On smatra da je to mimo svih pravila samog Tribunala i dodao da odbrana još nije dobila pismeno obrazloženje takve odluke.

Advokati Ratka Mladića prošle nedelje su tražili od Tribunala da pokrene postupak protiv Falkea za nepoštovanje suda, tvrdeći da opstruira posete srpskih lekara Mladiću u pritvorskoj jedinici.

Odbrana Mladića smatra da je njegovo zdravstveno stanje jako loše jer je pretrpeo više moždanih udara, ali da to lekari Tribunala kriju.

Izricanje prvostepene presude Mladiću zakazano je za 22. novembar.

KOMENTARI11 komentara

 1. Velika Metla says:

  A šta je tu šokantno,kad se o zapadu radi?Dokle bre više narode srbski da se nadaš da će zapad biti na strani Gospoda Boga? Dokle,BRE?

  • Batina says:

   Nacisti i njihov nacizam, smrt razvratnom zapadu.

 2. buba says:

  Od tog otpada sve je moguće

 3. ARTILJERAC says:

  Nacisud hoće da nam ubije generala a političari ćute. Jedni jadni političari su ga prodali sudu a sada novi jadni političari zatvaraju oči pred ubistvom generala. Srbijo šta si doživela, u serijama te prikazuju kao razvratnu u prvom planu a u stvrnom životu zaboravljaju svoje žrtve i klanjaju se tuđim , ne usvajaju rezolucije o genocidu ndh nad Srbima,Romima i Jevrejima u drugom svetskom ratu. Nisam siguran da Srbija zna gde je ovi političari vode...

  • Velika Metla says:

   Artiljerac,nisu oni političari,nego su školski primer,primer za uѕbenike,politikanata! Između političara i politikanta je nepremostiva razlika! Politikanti su najgora moguća vrsta jajara koja se ne bavi politikom nego ispunjava interese nečije tuđe politike,a ne interese politike svojega naroda!

 4. R.Srpska says:

  Zapadna ciganija zivi mentalitetom jos uvek u doba mracne, srednjovekovne vatikansko-katolicke inkvizicije. Oni nemaju ni "D" od grcke demokratije, oni su anticivilizacija.

  • Velika Metla says:

   R.Srpska,sama činjenica da su svoju "civilizaciju"sagradili od isključive pljačke ostalih naroda po svetu govori sve o njima,i ko su,i šta su!

 5. Za Srbiju says:

  Prvo da ga osude, a onda može da umre.

  • Velika Metla says:

   Za Srbiju*,to je kao ona komunjarska "pravda" koja kaže "ajde da mu pošteno sudimo,pa da ga streljamo"!

 6. punca says:

  GENERALU Ratku Mladiću zabranjena poseta lekara u HAGU - Hag je mafijska Londonska institucija / Soroševim pudlicima nikada dosta da "sahranjujejo" srbe u Hagu.

 7. milan says:

  Ili je umro ili je na umoru. Nema njemu oporavka. Mozda je vec i umro, drze ga na ledu dok ga ne osude pa kao radi, zbog stresa od presude, umro. Vjerovatnost je 75% da je to istina. Foreznicari tesko mogu utvrditi precizno a kome je do toga, a ako i jeste nekome do toga da se utvrdi tacno vreme smrti, Eurici sve strpaju pod cilim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *