ДА ЛИ ЈЕ ОН НОВИ СЕКУЛА ДРЉЕВИЋ?

DA LI JE ON NOVI SEKULA DRLJEVIĆ?

23 februara 2020

MILO Đukanović sve ogoljenije i sve agresivnije demonstrira kako bi današnjim Montgenegrom vladao Sekula Drljević. Miljenik Ante Pavelića.

On je miljenik NATO pakta, ali razlika nije ni prevelika ni suštinska.Đukanović je Face TV iz Sarajeva rekao da bi pokušaj otcepljenja Republike Srpske od BiH vodio u rat i pritom pozvao svoju voljenu `međunarodnu zajednicu` da reaguje. Odnosno: da spreči inicijative srpskih čelnika Milorada Dodika i Aleksandra Vučića.

Kao da poslednju bh/krizu nije isprovocirao Ustavni sud BiH udarom na Dejton i nadležnosti Republike Srpske, rekao je istoj televiziji da srpska strana u BiH nastoji da krizama pokaže da je BiH nefunkcionalna država.

Kako je prenela hrvatska novinska agencija Hina, izgovorio je:

„Pokušavaju da drže tu nefunkcionalnost u državi kako bi onda mogli reći: evo, vidite, ovo ovako ne ide, doveli smo državu u nefunkcionalnost, sada je došlo vreme za referendum! Republika Srpska je entitet u državi BiH. Svako pristajanje na cepanje BiH vraća nas u rat“.

Milo-Sekula je sa uverenošću dodao da je međunarodna zajednica odgovorna za BiH te da mora sprečiti dalju eskalaciju, optuživši za stvoreno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

U istom podaničko-ulizičkom zanosu, koji se naravno veoma svideo Bakiru Izetbegoviću i Željku Komšiću, nastavio je:

„Ovo je pitanje u koje su uključeni Evropa i Amerika, nisu samo Dodik i Vučić. Međunarodna zajednica ima elemente u svojim rukama i odgovorna je za BiH. Ako ne reaguje, situacija će eskalirati. Ne smeju zakasniti. Dodik radi ono što on misli da treba biti. Mislim da on sam ovo ‘gura’ više nego Vučić“.

Nije propustio priliku ni da pripiše Dodiku da je ‘protiv Crne Gore’ aludirajući na njegovu podršku protivljenju srpske nacionalne zajednice i Srpske pravoslavne Crkve Zakonu o slobodi veroispovesti.

Đukanović je potvrdio da će doći na obeležavanje 25 godišnjice genocida u Srebrenici ovoga leta, pozvavši „srpske lidere“ da priznaju činjenicu da se u toj nekadašnjoj enklavi „dogodio genocid nad Bošnjacima“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kulak says:

  Šta je to "međunarodna zajednica"? Dokazano je da to ne postoji.Postoje države,svaka sa svojim interesima.Pomahnitali Đukaj priča bajke.Neće još dugo.

 2. milorad2 says:

  ma on je prošlost,mrtav čovek hoda.Zato i pljuje sve redom vidi da mu je kraj.Izdao je sve što jeste, sada pljuje sve što je bio, jer smatra da su ga "izdali" ,kakav patetičan jadnik.Neka ide da bude premjuer u srebrenici, ako ga hoće.Baš me zanima kako mišljenje njegovi novi miljenici na balkanu imaju o njemu:),ali mislim da bi ga zaklali ko svinju odma, em što je srbin em što je djubre pogotovo.Mislim da je i ustašama i muslijama NEPRIJATNO što im se ova prostitutka nudi ovako javno , ispadaju smešni i neozbiljni, i oni pored njega :)Ali ako mi svu SRBI iz svuh naših krajeva na balkanz stanemo zajedno ,više teško da će biti ovakvih izdajnika i izroda kao voaj propalitet, ustvari veoma je važno da se prvo sa takvim pacovima u NAŠIM redovima razračunamo,jer zbog ovakvih klovnova nas i napadaju i ne poštuju uopšte a mi smo krivi i za mila i za sve njemu slične jer ih puštamo da rade šta hoće umesto odma medju rogove čim proba nešto protiv NAS a na vlasti je ili glumi javnu ličnost za tudje pare.

 3. Velika Metla says:

  Ne postoji u ljudskom rečniku loša reč koju,ili koje,možete uputiti Milu doglavniku a da će se on te reči postideti. Ne postoji zlo u ljudskoj formi s kojim možete uporediti Mila doglavnika a da će se on postideti zbog toga upoređenja,iz prostog razloga što on obraza nema. Zato se batalite "etiketiranja",nego ga treba udariti tamo gde bi ga nepodnošljivo zabolelo,a to su njegove pare,koje crpi i iz Srbije,preko njegovih i Vučićevih tajkuna. Najgori udar na Mila doglavnika Ante Pavelića bi bio da se proteraju "biznismeni" njegovi iz Srbije. Naravno to se desiti neće dok god je ovo zlo i sekta zvana "sns" na vlasti. Da su i "dosovci" na vlasti bila bi ista situacija,jer ni oni ih nebi proterali. Da su u Srbiji na vlasti Srbi,kao što nisu,nebi ni u CG bilo ovako kako je. Okupacija srbskog prostora i dalje traje,a vi im idite na unapred već izgubljene izbore,i,naravno,dajte im legitimitet. Pa se posle čudite zašto je ovako kako je.

 4. krojač says:

  Naravno da on jeste Sekula Drljević. Nisam se bavio ni njime ni Drljevićem, niti obraćao pažnju na tu spodobu, sve dok pre otprilike godinu dana neko nije na mrežama objavio sliku Drljevića i izneo sumnju da je on taj isti, podmladjen, obnovljen i recikliran, ali isti. Zaista sličnost je frapantna. Ni dalje nisam istraživao, ali fotografije i biografije obojice i dalje stoje na internetu, pa svako može i sam da ih uporedi i izvuče zaključke i pouke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *