ДА ЛИ ЈЕ ОВАЈ ПОТЕЗ америчке ТАЈНЕ СЛУЖБЕ открио новог председника АМЕРИКЕ?

DA LI JE OVAJ POTEZ američke TAJNE SLUŽBE otkrio novog predsednika AMERIKE?

6 novembra 2020

Tajna služba, koja je zadužena za bezbednost američkih predsednika, šalje tim agenata koji će dodatno pojačati „obruč“ oko Džoa Bajdena.

Kako navodi Vašington post, tim agenata Tajne službe poslat je u Vilmington u saveznoj državi Delaver, kao pojačanje koje će dužnost preuzeti danas.Njihov zadatak je da zaštite Džoa Bajdena dok se njegov izborni štab priprema za mogućnost da uskoro proglasi pobedu na američkim predsjdničkim izborima, potvrdila su „Postu“ dva upućena izvora.

Novi tim formira će „zaštitni balon“ oko Bajdena nakon što su iz štaba demokratskog kandidata javili Tajnoj službi da će nastaviti da koriste konferencijski centar u Vilmingtonu još najmanje jedan dan.

Očekuje se da će se Bajden baš iz tog centra obratiti američkoj javnosti.

Portparolka Tajne službe Ketrine Miloan odbila je da komentriše te navode „posta“ i naglasila da Tajna služba ne izlazi u javnost s planovima zaštite predsednika ni predsedničkih kandidata, preneo je Index.hr.

KOMENTARI4 komentara

 1. persida says:

  Sve je provodno ko bistra voda.

 2. milorad3 says:

  plaše se atentata koji bi mogao da sruši celu konstrukciju otimanja vlasti, jer ako bajden ispari ,opet izbori:)Ali FBI ne može da zaštiti bajdena od bolesti a on je bolestan i to teško, samo je pitanje vremena kada će da kolapsira to je i razlog njegove minimalne pokretljivosti i minimalnog pojavljivanja u javnosti, demencija je samo simptom onoga što se njemu dešava i nije staračkog tipa.Važno im je da ga proglase predsednikom, posle toga nije bitno imaju keca u rukavu ,potpredsednicu, koja je pravnik jako sumnjive reputacije i prošlosti.

 3. M says:

  Sve to ili slično,bi bilo 2025.godune i tako,čak i da Tramp sada pobjedi,jer više od dva mandata ne smije imati!Ovako samo požuruju,jer su nestrpljivi,pa možda stvore platformu za dalje već sad,2021.g!Platformu za daljnje širenje užasa,ne samo po USA-Canadi,nego i dalje po čitavom svijetu!To im je i tako početni i finalni plan,imati cijeli svijet pod svojom Absolutnom kontrolom,kao privatnu prćiju!Ne birajući sredstva!

 4. rade says:

  Nekoliko tajnih agenata ce biti tu za mjenjanje pelena Bajdenu,a drugi ce mu stalno objasnjavati da osoba pored njega nije e Michael Jackson,nego njegova supruga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *