ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПОЧЕТАК ВЕЛИКИХ СУКОБА У НЕМАЧКОЈ: Бачена бомба на избеглички камп!

DA LI JE OVO POČETAK VELIKIH SUKOBA U NEMAČKOJ: Bačena bomba na izbeglički kamp!

29 januara 2016

migranti_1008450S1Nepoznata osoba u četvrtak uveče bacila je ručnu bombu na izbeglički kamp u Vilingen-Šveningena u pokrajini Baden-Virtemberg. Iako je osigurač bio izvučen, bomba nekim čudom nije eksplodirala i tragedija je izbegnuta. U kampu je u tom trenutku bilo oko 170 ljudi, uglavnom izbeglica iz Sirije i Iraka.

Bombu je pronašao čuvar koji je odmah i pozvao policiju.

Ovaj incident samo je još jedan u nizu opšte histerije koja je zahvatila Nemačku nakon masovnog seksualnog maltretiranja za Novu godinu. I taman kada se sve donekle smirilo, stigla je glasina o silovanju 13-godišnje Ruskinje Lise F. koju su migranti navodno napali na putu u školu. Iako nemačka policija tvrdi da se silovanje nije dogodilo, ruska državna televizija objavila je da su Nemci zataškali celi slučaj i tako izazvala bes brojne ruske manjine u Nemačkoj. Proteklog vikenda brojni Rusi su izašli na nemačke gradove i protestovali protiv migranata, ali i nemačkih vlasti. Na skupovima su prevladavali transparenti ‘Silovatelji nisu dobrodošli’.
Talas nasilja koji je zapljusnuo Nemačku šokirao je Angelu Mekel i njene saradnike, a ministar unutrašnjih poslova Tomas de Maiziere prokomentarisao je novi incident u Vilingen-Šveningenu:

– Ovo je nedopustivo! To su ljudi prepuni mržnje i strah me je da s takvim stavovima ne otruju ostatak zajednice.

U poslednjih mesec dana najmanje 11 stranaca povređeno je u osvetničkim pohodima nemačkih i ruskih desničara. Među njima su Sirijci, Avganistanci, Pakistanci…

KOMENTARI2 komentara

  1. Apis says:

    Ruse i Srbe il jbo il ubio ne broji se. Demokratski zapad to podrzava svim sredstvima. Zato se ja radujem kad jbu i ubijaju njih. A nadam se da hoće sve vise. Neka divljaci osveže pokvarenu krv nemaca francuza i engleza. Neka siluju ceo Berlin, Paris i London i neka ih bar pola pokolju.

  2. Neću Žvaku Hoću Kusur says:

    pravo da vam rečem jebe mi se

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *