ДА ЛИ ОНИ ЗНАЈУ НЕШТО ШТО МИ НЕ ЗНАМО: Израел извео вежбу „Омега“, затварали се у бункере – спремају се за нови најсмртоноснији сој короне

DA LI ONI ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO: Izrael izveo vežbu „Omega“, zatvarali se u bunkere – spremaju se za novi najsmrtonosniji soj korone

15 novembra 2021

Izraelski premijer Naftali Benet i njegovi najbliži saradnici zatvorili su se danas u bunker, u okviru vežbe simulacije izbijanja epidemije nove smrtonosne varijante korona virusa.



Benet je opisao celodnevnu vežbu „Omega“, nazvanu po fiktivnoj varijanti virusa, kao meru kojom će se obezbediti da Izrael bude spreman za „svaki scenario“.

– Izrael je bezbedan i zaštićen. Kako bismo to održali i kako bismo očuvali kontinuitet normalnog života, moramo da nastavimo da pomno pratimo situaciju i da se pripremamo za svaki scenario – poručio je on.

Vežba uključuje masovno testiranje civilnih i vojnih lidera, hospitalizacije i policijski čas, navodi se u saopštenju iz kancelarije premijera, prenosi Rojters.

Dodaje se da će iskustva iz vežbe biti podeljena sa stranim partnerima. Bunker koji se koristi tokom vežbe sagrađen je pre više od decenije zbog zabrinutosti oko iranskog nuklearnog programa i razmena raketne paljbe sa Libanom i Pojasom Gaze.

Prethodno je kompleks Nacionalni centar za upravljanje na Judejskim planinama korišćen za koordinaciju početnog odgovora na pandemiju u martu 2020.

Izrael je uvodio zaključavanja kako bi obuzdao tri talasa korona virusa, ali je ekonomiju i škole držao otvorene od četvrtog talasa u junu, oslanjajući se na mere, među kojima su vakcinacija, buster doze i nošenje maski.

(Informer)

KOMENTARI



4 komentara

 1. Gospodi Pomiluj says:

  Smak Sveta

 2. Si Ju Leter Aligeder says:

  Prate ono što i mi pratimo, znaju ono što i mi znamo. Ništa nas ne sme iznenaditi čak ni to mnogo gore od korone kako reče billy gubavi. E sad, jedina razlika je što mi nemamo te bunkere i skloništa, ali ni to nam ne bi pomoglo.

 3. persida says:

  Sotona ne miruje, novi scenario je na stolu, svi igraju kako cionisti sviraju. I tako u nedogled, covecanstvo je zarobljena za sva vremena.

  • I Love persida says:

   Još malo i doći će Gospod sa vojskama nebeskim i oduvaće žgadiju dahom svojih usta. Sve zapisano u Bibliji, i biće, i ovo vreme i vreme nakon toga. Sotona će pečatiti imenom, likom i brojem svojim ljude na desnoj ruci ili na čelu da ko nema žig zveri ne može ni kupiti ni prodati. Sve ovo polako ili brzo ide ka tome, koji znaju, veruju i čitaju Otkrivenje znaju o čemu se radi. Verujte u poslanstvo idelo Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista radi večnog života.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *