Да ли овај снимак открива највећу Путинову тајну?! (ВИДЕО)

Da li ovaj snimak otkriva najveću Putinovu tajnu?! (VIDEO)

31 januara 2015

3376 PutinRuski mediji su navodno konačno ušli u trag jednoj od Putinovih ćerki. Naime, oni tvrde da se njegova 28-godišnja ćerka Katarina bavi plesom i da nastupa pod lažnim imenom, a dotična devojka se može videti i na raznim snimcima sa plesnih takmičenja.

Putin je oduvek ljubomorno čuvao informacije o svojoj porodici, te njegove dve ćerke do sada niko nije video. Ipak, mediji tvrde da je na snimku 28-godišnja Jekaterina, Putinova ćerka, koja na plesnim takmičenjima nastupa pod lažnim imenom Katerina Vladimirovna Tikonova. Ipak to ime nije baš ni lažno, jer je Tikonova devojačko prezime Putinove bivše supruge Ljudmile.

PR Kremlja, Dmitri Peskov izjavio je da on ne zna ko je dotična devojka i da njegov posao nije da radi sa predsednikovom decom.

Putin se prošle godine razveo od supruge Ljudmile posle 30 godina braka, a nju je potpuno obrisao iz svoje biografije. O njenom životu posle razvoda se ništa ne zna. Ipak, pod pritiskom medija, prošle godine je priznao da mu obe ćerke žive u Rusiji i da se viđaju jednom ili dva puta mesečno.

Postojale su glasine da mu je starija ćerka živela u Holandiji i da je pobegla kada joj je otkriven identite , kao i da je Jekaterina planirala da se uda za generala iz Južne Koreje, ali je Kremlj sve negirao. Takođe, Putin je negirao glasine da je želeo da se venča sa ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom koja je mnogo mlađa od njega.

(Blic)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *