ДА ЛИ РУСИЈА ИДЕ КА ПРОПАСТИ!? Ко контролише Централну банку Русије и каква је демографска ситуација у земљи?

ДА ЛИ РУСИЈА ИДЕ КА ПРОПАСТИ!? Ко контролише Централну банку Русије и каква је демографска ситуација у земљи?

2 фебруара 2021

– Руска Централна банка је један од главних финансијских проблема у Русији – тврди економиста др Иван Пајовић.

Пајовић каже да Владимир Путин нема контролу над Централном банком и да се њене прави контролори налазе у Базелу у Швајцарској. Он је рекао да Централна банка Русије у шпекулацијама за златом стално губи новац.– Проблем свих финансијских проблема у Русији је Централна банка – тврди Пајовић и додаје да чак ни на руским рубљама нема државног грба Русији нити натписа да је то новац руске државе. Он је објаснио да је руска валута на најнижем нивоу у новијој историји.

– Страни фактор контролише руске финасије – каже он и додаје да је Путин 2012. покушао да поврати контролу Русије над финансијама али да није добио подршку у Думи.

Пајовић је рекао да Русија има и великих демографских проблема и да велики број Руса напушта земљу како би отишао за бољим пословима на запад, да земљу масовно напуштају жене, а да је смртност већа од наталитета. Он сматра да су повучени погрешни потези када је, без ограничења омогућено досељавање у Русију људима из бившег ССССР, тако да су поред националних Руса почели да се досељавају и муслимани из околних држава.

Пајовић сматра да ће Русија, уколико се настави негативан демографски тренд, доћи у ситуацију да неможе више да контролише своју територију. Он каже да су статистике по којима је број становинка порастао за 2 милиона тако што је додата популација Крима, а да су Русији за годину дана што због стопе морталитета што због исељавања реално изгубили 500 000 људи.

– Ако издвојимо муслимане Руса, заједно са са другим мањим народима, можда има укпно 110 милиона – каже Пајовић.

– Говори се да ће до 2050. године број становинка Русије пасти испод 130 милиона. Ако је то тачно Русија иде ка пропасти – упозорава Пајовић.

Пајовић је у уживо програму коментарисао потезе Владимира Путина и његову одговорност и заслуге, проблему алкохолизма, стању руске пољопивреде под санкицијама, oлигарсима, одливу новца из земље и другим темама везаним за Русију.

(Правда)

KOMENTARI7 коментара

 1. šiško says:

  Ne znam, ja uopšte nemam utisak da je Rusija u većoj opasnosti. Koliko vidim, kad zagusti Rusi umeju da donesu vrlo efikasne odluke i zakone koje zatim dosledno sprovode. Kad bismo mi imali i delić te sposobnosti i spremnosti država bi nam bila mnogo sigurnija, a život stanovništva u njoj bolji, prosperitetniji i lepši. Ovako sa ovom kilavom izdajničkom vlašću sastavljenom od kadrova sa dna kace mi nemamo nikakvu perspektivu. Čeka nas sigurna propast.

  • Dusko says:

   Gluposti ovde!Samo da se nesto pise.Zapadna propaganda. Kako da propane zemlja sa tolikim rezervama zlata,sa tolikim resursima,sa takvim rukovodstvom kakvim ima,sa takvom vojnom moci. Totalna glupost,ovaj tekst.Ako je ko propo onda je to Zapad.Prokockali su ljudima penzije.Sav cisti kapital ,kapital sa pokricem koji imaju su ustedjevine ljudi.Sve ostalo je odstampano pa cak i ovaj korona paket. A mi,umesto da se bavimo svojim domacinstvom i ucvrscujemo odnose sa Rusijom,objavljujemo ovake gluposti. Neka nam je na cast.Uvek smo tonuli jer smo saradjivali sa pogresnom stranom.Tako je i dan danas!Sramota i nepoznavanje svetskih prilika.Kad mi ukapiramo,bude kasno.Rasture nam i ono malo drzave i slobode sto imamamo.

 2. test01 says:

  BINGO - kazem ja odavno da su isti vlasnici centralne banke Rusije kao i FED-a u USA, koja stampa dolare. Grupa ljudi kontrolise ceo svet, vec odavno sam shvatio da su i svi veliki svetski dogadjaji u stvari planirani i kontrolisani od te iste grupe !

 3. Косовац says:

  Баш је упоран овај сорошоид Иван Пајевић, доктор србофобије и русофобије. Прошли месец је овде исто дрвио о Русији и русофилији, али је добио по носу од многих коментатора са овог сајта ИНТЕРМАГАЗИНА. Није се научио памети, шта ћеш када се мора, а и није лоше да се од инвеститора са Запада добије неки динар. Па и да се наши сајтови као ПРАВДА, HelmCast i слични мало опаре, и они имају душу. Зато што овакве глупости не може нико објавити, уколико се не добије нека донација, у стилу Соње Лихт или Наташе Кандић.

 4. milorad 5 says:

  ruske finansije su po dogovoru kontrolisali do skora rotšildi i francuski klub,ali posle "afere navaljni" i nagle smrti poglavara rotšild klana mislim da će se uskoro pojaviti NOVI dizajn rublje.Takodje ruzsi su samo na razlici u ceni zlata koje su kupovali u proteklih deset god. neprekidno zaradili jedan čist godišnji priliv od izvoza nafte i gasa , tako dfda to ne stoji da su oni izgubii pare na zlatu,potpuno je logično da oni koji us kupovali zlato (rusi i kinezi) DANAAS debelo profitiraju na ogromnom skoku cen tog metala a rusi su KUPILI i iSKOPALI MNOGO ZLATA.SADA GA PRODAJU i tačno je da na krtke staze gube pare pošto zlato i DALJE raste ali oni već imaju ogromnu kapitalnu dobit i sad je pretvaraju u RESURSE.rublja je veštački podcenjena kroz zapadne pritiske ali to će se zapadnim fondovimna obiti o glavu sigurno i mislim da uskoro možemo očekivati pojavu ZLATNE RUBLJE :) a to je automatski krah mnogih prevaerantskih šema n vlostritu i šire.Rusi čekaju pravi momenat da imga ZAVUKU DO KOSKE.Ja savetujem svakom razumnom špekulantu da se dobro snabde i ovim "bezvrednim" rubljama jer će oni koj ih imaju imati povlašćenu cenu konverzije u8 zlatnu rubljju a takodje je pametno kupovati JUAN jer on će jako da raste kako se bude soipao dolar ,njegova vrednost će u sledećih šest meseci početi da skače RAPIDNO (mislim Juana).Mislim da će i naša centralna banka uskoro izvršiti konverziju dela rezervi u JUAN:) AKO IMAJU MOZGA a možd će imati i DOJAVU:).SVe u7s vemu ruska ekonomija ne stoji loše istina je da bi mohgla i mnogo bolje ali ruska ekonomija je stavljena na stabilnu platformu i uskoro će doći vreme da se to urdi i sa VALUTOM. E onda će da vidimo sve ove pametnjakoviće kako će da kenjaju dalje:)DOŠO VAM JE KRAJ MRSOMUDI.

 5. Риста says:

  Овако! Треба га уапсити, осудити на условну доживотну робију а онда му дати реч. Услов би бијо да објасни како се креће бројно стање америчке беле мањине(није баш да је већ потпуно мањина, али у појединим америчким државама, па чак и у највећој држави, ЈЕСТЕ) да прича истину и да извуче закључке. А може мало и Гале да спомене. Колико има белих Американаца? Тек десетак милиона више од Руса. Дакле, Павковић би тако могао да нађе пут спасења, самооткупљења а после тога може и да баци кашику штос мене тиче. Тачно је да се Руси исељавају, да им је стандард низак, али је то већином последица неуходаности Руске државе и промене стања сваких 50 година. Те револуција, те Хитлер, те распад, те наказни капитализам… Хоће ли то стати? Није на мени. А имају становника, белих, скоро исто колико и Америка. Капито, сињор павелек? Ето, то нису подаци за јавност и Амери их нерадо износе или их уопште не износе јер либералци и глобалијанци то одмах крсте "расизмом", а транспарентни Руси и неће и не могу да крију неке ствари, макар превентивно. Па онда ја морам да пишем у њихова имена. То што Павлек збори, ја употребљавам када хоћу нешто да подвалим, да неког избацим из такта и то ви је класична теорија (зло)употребе статистике.

  • Косовац says:

   @ Риста, …..Брате Ристо, јесте да си у праву, али много штедиш овог доктора србофобије. И никако да му потрефиш име, Није ни Поповић, ни Павковић, но је Пајовић. У прошлом коментару си га назвао Поповић, погрешно, али си га бар направио на пачавру. ……………Прошли месец су му објавили исти чланак, фол готово Русија је прднула у чабар, Персида се распаметила зато што има још таквих као њума. Ја сам га мало дељнуо, али си га ти баш докусурио, чудо да се усудио да се поново јави.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u