ДА ЛИ СЕ АМЕРИКА МЕЊА? – Американци не желе Хилари Клинтон на челу САД!

DA LI SE AMERIKA MENJA? – Amerikanci ne žele Hilari Klinton na čelu SAD!

2 septembra 2015

HillaryClinton_2326613b45Vašington post i tv kanal EjBiSi (ABC) objavili su zajedničko istraživanje o američkim predsedničkim kandidatima, a rezultati pokazuju da se Amerika menja.

Naime, glavni zaključak ovog istraživanja je da Hilari Klinton rapidno gubi popularnost među glasačima.

Ovaj fakt znači da ljudi u Americi pokazuju simpatije prema drugačijoj politici, odnosno, prekid aktuelne politike SAD-a, kako na unutrašnjem planu, tako i na planu spoljne politike.

Podsećamo, Hilari Klinton, manje-više zastupa gotovo identičnu „demokratsku“ politiku koju vodi i aktuelni predsednik Barak Obama.

Donald Tramp, republikanski kandidat, kandidat je koji postaje svojevrsna zvezda predsedničke trke i gotovo sva istraživanja pokazuju da je Tramp čovek koji će na kraju predsedničke trke zadobiti najveće poverenje među građanima SAD-a.

Prema ovom istraživanju, čak 53% ispitanih je izrazilo stav da Klintonova kod njih izaziva negativan utisak. Tokom jula ovakvih odgovora je bilo manje za 8%.

Njih 21% se izjasnilo kao „glasači suprotnih stavova“, dok je čak 39% ispitanika svoj odnos prema Klintonovoj opisalo kao „veoma negativnim“.

Vašington post piše da Klintonova, uprkos trendu pada popularnosti, još uvek stoji bolje od republikanskih kandidata Donalda Trampa i Džeb Buša.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Momčilo says:

    Taj genetski otpad čovječanstva je bila posrednik između šiptarskih terorista i onog mulca od njenog muža. Ako je ikoga trebalo zapaliti na lomači, to je ona.

  2. marko says:

    Ako je ikog trebalo zapalit to je ona i njen mulac.Ameri je nece: MOZDA JE I Amerima iz zadnjice u glavu doslo?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *