ДА ЛИ СРБИЈА ИМА ВЛАСТ? Еди Рама жестоко увредио и патријарха Иринеја!

DA LI SRBIJA IMA VLAST? Edi Rama žestoko uvredio i patrijarha Irineja!

17 oktobra 2016
Beograd, 10. novembra 2014 - Premijeri Srbije i Albanije Aleksandar Vucic i Edi Rama tokom danasnjeg sastanka. Albanski premijer Edi Rama doputovao je u zvanicnu posetu Beogradu, sto je prva poseta albanskog drzavnika nakon 68 godina, kada je u poseti tadasnjoj Jugoslaviji bio Enver Hodza. FOTO TANJUG / SRDJAN ILIC / bb

FOTO TANJUG / SRDJAN ILIC / bb

„Što se tiče Trepče, moj stav nikada neće biti poput stava vašeg patrijarha, koji me je zapanjio. On je rekao da ono što je silom oteto, silom se i vraća. Čovek ne može a da se ne zapita sa kojim on bogom sarađuje“, rekao je premijer Albanije Edi Rama.

– Jako je važno da Srbija shvati da se „Trepča“ nalazi na teritoriji Kosova i da je u vlasništvu građana Kosova. I Albanaca i Srba. Tu je pre svega reč o ekonomiji. Koliko shvatam, to nije izvor velikog profita, zapravo se samo održava u životu, ali na kraju krajeva, to pitanje mora da se reši dijalogom – rekao je Rama za TV N1.

S druge strane, Milovan Drecun, predsednik Skupštinskog odbora za Kosmet, oštro je reagovao na izjavu albanskog premijera.

– Pitanje za Edija Ramu je s kojim bogom to Albanija sarađuje. S kojim bogom sarađuje zemlja na čijoj teritoriji je stvoren OVK i čije su snage zajedno s teroristima učestvovale u napadu na Srbiju 1999, počinivši užasno etničko čišćenje? S kojim bogom Edi Rama sarađuje? – upitao je Drecun za „Alo“.

Srbija ništa neće rešavati nasilnim putem, već isključivo kompromisom, jer sve što je urađeno nasiljem nikada se nije pokazalo dugotrajnim rešenjem, pa tako neće i nasilno oduzimanje KiM i pokušaj Albanije da preko OVK otkine Srbiji deo teritorije – rekao je Drecun.

KOMENTARI6 komentara

 1. opet ja says:

  Ova dvojica kao burazeri...A glupi "patriota" Drecun je valjda znao da se priklonio izdajničkoj partiji pa sad ne znam šta mu nije jasno. U ostalom šta nam trebaju saradnja i zajedničke sednice vlade sa neprijateljima Srbije, a i sam Drecun kaže da su oni direktno učestvovali u stvaranju UČK i nezavisnog Kosova??!! Mora da se sve ovo dešava zbog oca debeloustog...

  • rema says:

   Tačno! Ćale debele usne AV je šiptar Fahri Musliu.

 2. lilit says:

  Narode Srbije, pa Albanci nam još od 1945 god pomeraju d..e sa svojom obaveštajnom agencijom, zvana Sigurimi: ...dron u centru Beograda, ovaj bambus Rama, a naši "strućnjaci bezbednjaci" ćute i trpe sve to, jer su pogrešno postavljeni ali zato PUNO plaćeni za ta radna mesta.

 3. DUSKO says:

  VLAST MORA DA CUTI ZARAD EVROPSKOG PUTA !!! AKO SE BUDE MNOGO PROTIVILA ZAPAD CE IH SKLONITI KAO STO IH JE I DOVEO NA VLAST !!! SRPSKI NAROD SE NISTA NE PITA, BEZLICNA MASA !!!

 4. Dondon says:

  Objasnio vam siptar kako se podjebava. Dosao Drecun da postavlja pitanja, a zaboravio je da je njegov premijer Vucic docekao ovog Rama margarin sa najvecim recima dobrodoslice i pozvao siptarcine sa cije teritorije ja nasa omladina ubijana da investiraju u Srbiju. JADNA je Srbija sa ovakvom vladom.

 5. G.D says:

  servi vi ste ionako niza rasa od albanaca. Bit cete im dobre sluge a vase kceri i zene u njihove hareme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *