ДА ЛИ СРБИЈА ОКРЕЋЕ ЛЕЂА РУСИЈИ? Чему све ово?

ДА ЛИ СРБИЈА ОКРЕЋЕ ЛЕЂА РУСИЈИ? Чему све ово?

23 маја 2017

„Сарадња Војске Србије и оружаних снага САД има значајно место у укупним билатералним односима, и стално се унапређује“, порука је са данашњег састанка начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића и делегације Европске команде Оружаних снага Сједињених Америчких Држава.

Америчку делегацију предводио је командант Копнене војске, генерал-потпуковник Фредерик Хоџис, саопштило је Министарство одбране.

Генерали Диковић и Хоџис разговарали су о билатералној војној сарадњи Србије и САД, посебно у домену обуке, а истакнуто је да сарадња Војске Србије и оружаних снага САД има веома значајно место у билатералним односима двеју земаља.

Као један од највећих приоритета у наредном периоду истакнута је сарадња на развоју капацитета базе „Југ“ и инжињеријске чете опште подршке за учешће у мировним операцијама УН, реализација заједничких вежби и заједничко ангажовање медицинских тимова у Анголи, каже се у саопштерњу.

KOMENTARI4 коментара

 1. blaf says:

  Америма је очито Бонстил недовољан, морамо им дати базу или у барајеву или Кошутњаку. Морамо се бранити од Русије да нас опет не изненади. Сетимо се само 1944/45 да су нас прегазили и истерали швабе са наше територије!!?

 2. DUSKO says:

  DIKOVIC JE UCENJEN HAGOM, A VUCICU CE AKO OVAKO NASTAVI BITI BRUTALNO KAZNJEN OD STRANE RUSIJE ! NEMA TOGA KO JE PREVARIO I IZDAO RUSIJU IA DA NIJE KAZNJEN !!!! PA ON SE IGRA SA VELIKOM RUSIJOM PA NIJE MU TO SRBIJA A I OVDE NECE DUGO MOCI DA LLAZE I OBECAVA SIROMASTVO JE STRAVICNO !!!

 3. bane says:

  Kome treba vojna saradnja sa tim genocidnim smradovima? Pa oni su nas bombardovali u ww2 dok smo im mi spasavali pilote.... i sada, stajući na stranu lažnih šiptara-žrtava. I ko je dao pravo našoj vlasti da sklapa bilo kakve sporazume sa njima? Pa valjda je važniji princip nego korist!

 4. goran says:

  Srbi su postali krdo bez karaktera. Dobro je sto im je na celu Vucic, on ih najbolje predstavlja u onome sto jesu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u