ДА ЛИ СУ УБЕДЉИВИ ДОКАЗИ? – Американци одговорили на све ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ о 11. септембру!

ДА ЛИ СУ УБЕДЉИВИ ДОКАЗИ? – Американци одговорили на све ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ о 11. септембру!

25 јула 2015

images-main 11 september 344Последњих десет година теоретичари завере тврде да је терористички напад на Америку 11. септембра велика превара, али још нису изнели ваљан доказ за то.

Представљамо вам најпознатије теорије завере везане за 11. септембар и разлоге због којих не би требало да верујете у њих.

Куле близнакиње је разнела контролисана експлозија

Теоретичари завере тврде да снимак кула које падају указује да је реч о контролисаној експлозији и то због начина на који се нагињу пре рушења.

Један амерички научник чак је тврдио да је тестирао узорке срушених кула и пронашао трагове хемикалија које указују на употребу експлозива.

Прочитајте још:

ВЕЛИКА АМЕРИЧКА ПРЕВАРА: Ево шта се стварно догодило 11. септембра (ВИДЕО)

Америчка глумица проговорила о правим разлозима уласка САД у рат и 11. септембру! (ВИДЕО)

Међутим, у случају демолирања неке зграде контролисанм експлозијама, оне се руше од дна, а не од врха. Осим тога, ескплозије које се виде на сниму, последица су тога што горњи спратови падају на доње.

Такође, постављање експлозива било би захтеван посао који не би могао да прође незапажено.

Пентагон је погодио пројектил, а не авион

Скептици тврде да авион није могао да остави рупу на грађевини кружног облика и да је она требало да буде другачија, у случају да је у Пентагон улетео авион. Они додају да су делови авиона донети на то место, како би се исфабриковала прича о терористичком нападу.

Ова теорија занемарује важне доказе о телима путника и посаде на месту напада. Такође, хиљаде људи видело је како авион кружи, а затим лети право у Пентагон. Свако ко би евентуално подметао остатке авиона, сигурно би био примећен.

Зграда 7 Светског трговинског центра сигурно је уништена експлозивним средствима, јер авион није ударио у њу

Ова теорија делимично је заснована на изјави власника зграде, који је у страху од њеног рушења рекао да би ватрогасце одмах требало извести напоље. Употребио је речи: “Повуците их” (Пулл ит), што може да се интерпретира и као сленг за демолирање зграде.

Међутим, рушење су изазвали пожари који су се са суседних кула проширили на “Седмицу”.

Отети авиони били су препуни експлозива и њима се управљало даљински

Неки теоретичари завере верују да су путници или убијени на неком другом месту, а њихова тела бачена у море, или да су и сами део завере и да се сада крију под новим идентитетима. Као главни доказ наводе то што су они након што су терористи преузели контролу над летом, мобилним телефонима звали ближње свесни да им се ближи крај. Скептици, међутим, тврде да позиви не би били могући због висине на којој је летелица била и да је кориштена технологија опонашања звукова.

Позиви су заправо упућени са сателитских телефона причвршћених на седишта у авиону.

Израел је стајао иза напада, јер је хтео да Америку увуче у конфликт са арапским светом

“Доказ” за ову тврдњу је то што је наводно 4.000 Јевреја који су радили у Светском трговинском центру, баш 11. септембра изостали с посла, јер су били упозорени од стране Израелске обавештајне службе Моссад.

Међутим, та теорија настала је када је Министар спољних послова Израела рекао да је у градовима под нападом било 4.000 Израелаца. Иначе, више од десетине страдалих у нападу били су Јевреји.

Четврти авион који је наводно био усмерен на Белу кућу, оборен је пројектилом

Председник Буш наредио је да се авион обори, уколико то буде неопходно, али је већа вероватноћа да су путници покушали да преузму контролу над авионом од отмичара и да је зато пао у Пенсилванији.

KOMENTARI4 коментара

  1. ja says:

    ovo za zgradu 7 je baš ubedljivo objašnjenje. jedini problem je što tu zgradu, kao i "bliznakinje" požar ne može da sruši jer imaju čeličnu armaturu!!! inače, da nisu ameri odmah počistili mesta eksplozija, i ekspresno poslali ostatke u Kinu na uništavanje, mogle bi i danas da se provere "teorije zavere".

  2. Ovako says:

    Nije tacno da niko nije ponudio ubedljive dokaze. Dokazi su vrlo ubedljivi samo treba odgledati ceo film o 11-om septembru. Pentagon je pogodio projektil ne zato sto je rupa kruzna vec zato sto je rupa suvise mala da bi je napravio avion a projektil se vidi i na video snimku.

  3. Byob says:

    Kakvi izgovori,pa padale su zgrade i sa vrha i sa dna tj.onde gde je minirano,sto se nije na stranu urusile,a ko je oborio 3 zgradu,to se slabo pominje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u