ДА ЛИ ВАКЦИНА УТИЧЕ НА ПОТОМСТВО? Докторка Глигић једном реченицом отклонила све сумње

ДА ЛИ ВАКЦИНА УТИЧЕ НА ПОТОМСТВО? Докторка Глигић једном реченицом отклонила све сумње

31 јануара 2021

ДОКТОРКА Ана Глигић је казала да се изјаснила да ће примити „Спутњик Ве“ и да би ових дана требало да прими вакцину, такође је истакла да није тачно да они који планирају потомство не треба да приме вакцину.– Познато је да у трудноћи не треба да се прими, али ако планирају, оно што ће примити са вакцином ће бити елиминисано појавом антитела након 21 дан, и нема никакве опасности за будуће потомство. Вакцинисани људи свакако могу да планирају потомство. Ако не приме вакцину, вреба их тај исти вирус на улици и у комшилуку. Свако треба да прими вакцину и да помогнемо да се ово реши – објаснила је докторка, гостујући у емисији на „ТВ Прва“.

– Док није било кинеске вакцине, ја сам се изјаснила те ћу остати при тој одлуци, међутим сви у фамилији ће примити Фајзера и кинеску – истакла је она.

Како каже све су вакцине имуногене, све су добре.

– Ако се изјашњавам која би мени највише одговарала то је ова која је направљена од целог вируса. Вирус који је размножен, затим умртвљен, али садржи све компоненте. Он штити нешто мање од ових које су пројектоване на 90 одсто, али је прављен на целу компоненту вируса и мислим да ће имати својства да делимично штити и од мутација. Причамо о кинсекој вакцини – објашњава др Глигић.

Објаснила је да су све нетоксичне, као и да морамо да се вакцинишемо што пре да пандемија стане.

– Нов сој је сигурно био ту и раније, само је било потребно време да се уочи – казала је она.

Податак да је пола милиона грађана примило вакцине охрабрује.

– Све је добро организвовано, не чека се ни пет минута. Савршено функционише, то сам чула од неколико особа са различитих пунктова. На сваком пункту постоји лекар који врати, уколико неко не може да прими вакцину, али то је занемарљив број да он неће учествовати у колективном имунитету – истакла је Глигић.Што се нежељених реакција тиче, она је истакла да људи не би требало да се плаше.

– Ви и ја нећемо једнако реаговати на исту вакцину. Свакако да нећемо једнако реаговати ни на стварање антитела. Реакција је индивидуална ствар, морате имати на уму да свако ко прими ову вакцину да има мало и сугестија. Наравно да у сваку вакцину ми стављамо и неке стабилизаторе… Али то је све толико прорачунато и проверено да нема опасности, али свако од нас је индивидуалан и свако ће различито реаговати – истакла је Глигић.

KOMENTARI7 коментара

 1. test01 says:

  Znamo da ne treba da ima posledica od tradicionalnih vakcina baziranim da delovima oslabljenog virusa (kao sto je Ruska vacina Sputnik V a i jedna Kineska vakcina). Fajzerova i Moderna vakcina su GENETSKE terapije a ne vakcine! Uopste se ne zna sta su sve stavili u tu tzv "vakcinu" (zna se da ima RNA od fetusa nerodjenih beba), ispituje se na ljudina a dugotrajne posledice su nepoznate. Ima dosta smrtnih slucajeva i paraliza u citavom svetu a ko zna koje su dugorocne posledice. Ovo sto trenutno prisiljavaju narod na vakcinisanje je KRIMINAL i fasizam!!! Vcina ljudi koji primi tu vakcinu je UCENJENA gubitkom posla a uvesce i druge fasisticke mere kao zabranu putovanja, izlazenje na javna mesta, kupovina itd, to je taj "Kovid pasos" ili zigosanje stoke.

 2. Lazar says:

  Ама шта је то докторка разјаснила? Ко је тај ко може да прича о дугорочним последицама вакцина? Докторка је фино плаћена да прича то што прича. Ми не смемо да наседамо, јер сатана има два миленијума дугу праксу обмане и лажи.

 3. Zoran says:

  U optimalknim je godinama za trudnoću.

 4. persida says:

  Nema budale bez skolovane budale, pa tako je i sa ovom doktorkom.

 5. Bogumil says:

  Šta bre da se reši kad je ovo virus koji su stvorili i šire mediji, baba je prolupala!

 6. Penzioner says:

  Baba ti više ne planiraš potomstvo, odavno si u penziji i ne soli pamet drugima. I ptice na grani znaju da je prva posledica prijema zapadnjačkih vakcina sterilitet. Što ne primiš Fajzervu ili Binontek vakcinu, već si se odlučila za "Sputnjik Ve". Nisi zbog toga što si čula koliko je građana Norveške, Izraela, i drugih zemalja imalo ozbiljne posledice od prijema Fajzerove, Biontek i Moderna vakcine, uključujući i smrt. Prvo neželjeno dejstvo je upravo anafilaktički šok i sterilitet, zatim narkolepsija, transverzalni mijelitis, a među ostalim neželjenim dejstvima su Giljen Bareov sindrom (akutno autoimuno oboljenje perifernih nerava i njihovih korenova), akutni diseminirani encefalomijelitis (karakteriše se smanjenom aktivnošću kičmene moždine i mozga), konvulzije (grčevi), encefalitis (akutno zapaljenje mozga), moždani udar, alergijske reakcije, artritis i auto imune bolesti. Ja pročitah da su u Norveškoj nakon prijema vakcine preminule 23 osobe, u Švajcarskoj šest? Videh i da je jedna medicinska sestra u SAD pala u nesvest odmah po prijemu vakcine, dok je druga pokazala snimak svog lica, uz konstataciju da može zaboraviti na osmeh, jer je dobila paralizu jedne strane lica. Ni u jednoj od tih država vakcinisani nisu primili rusku vakcinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u