ДА СЕ СМРЗНЕШ: Ево чиме Русија брани Арктик (ВИДЕО)

DA SE SMRZNEŠ: Evo čime Rusija brani Arktik (VIDEO)

24 oktobra 2016

csm_rubezh_jutjub_2f2211bf6a

Na ruskom Arktiku je u toku velika vojna vežba, gde je prikazano oružje koje brani nacionalne interese na Severnom polu.

U vojnim vežbama na Arktiku ruska vojska  uvežbava gađanje sa obale po brodovima imaginarnog neprijatelja. U ovom gađanju se koristi raketni sistem Rubež (granica).

Rubež je idealan raketni sistem za očuvanje Severnog morskog puta. Uništavanje i neutralisanje ciljeva na moru se vrši u radijusu od 100 kilometara. Sam Rubež je naoružan “krilatim“ raketama “Termit-R“ a saka od njih nosi 500 kilograma u trotilskom ekvivalentu.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. SRBENDA says:

  SVAKA ČAST BRAĆI RUSIMA! SUPERIORNOST NJIHOVIH ORUĐA I ORUŽJA JE FASCINANTNA, POGOTOVO U SUROVIM ARKTIČKIM USLOVIMA. INAČE, RUSI VRLO DOBRO ZNAJU DA GARANT NJIHOVOG OPSTANKA I OČUVANJA OGROMNE DRŽAVE LEŽI JEDINO U RAZVOJU MOĆNIH ORUŽJA, JER U PROTIVNOM ZAPADNA ĐUBRAD I ALAVI ZAPADNI ZLIKOVCI BI IH I BUKVALNO POJELI... OVAKO, SVAKA ZAPADNA BEŠTIJA KADA VIDI MOĆ I SNAGU RUSKIH ORUŽJA, PODVIJE REP I MOMENTALNO ODBAULJA U SVOJU SMRDLJIVU RUPETINU! ŽIVELA VELIKA I MOĆNA PRAVOSLAVNA RUSIJA!!!

  • Lajla says:

   BRAVO!!!!!! SRBENDA,KOMENTAR TI JE PRAVO U METU.

 2. SRBENDA says:

  HVALA LAJLA, MOGLI BI I NEKUD NA KAFU? ;-))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *