ДАЧИЋ ХИТНО КОД ЛАВРОВА: Србија тражи помоћ Русије у вези Косова!?

DAČIĆ HITNO KOD LAVROVA: Srbija traži pomoć Rusije u vezi Kosova!?

21 avgusta 2018

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić upoznaće danas u Sočiju ministra inostranih poslova Sergeja Lavrova o toku dijaloga Beograda sa Prištinom, potvrdio je Dačić za Sputnjik.

On očekuje da će sa Lavrovom razgovarati i o nastavku procesa u kome bi trebalo da se dođe do trajnog rešenja za Kosovo i Metohiju, koje bi bilo u državnom i nacionalnom interesu Srbije.

„Upoznaću gospodina Lavrova i o idejama naše države za rešavanje kosovskog pitanja“, otkrio nam je srpski ministar.

Dačić će se zahvaliti Lavrovu i na podršci Rusije koju pruža Srbiji u očuvanju teritorijalnog integriteta naše zemlje.

KOMENTARI21 komentara

 1. Milan says:

  Znaci ne smeju ni jednu odluku da donesu on i vucic bez rusije.

  • Miraš says:

   Ili koriste Rusiju kao paravan pa će na kraju biti da je KIM izdala Rusija, a ne srpska vrhuška.

   • Beli Orao says:

    Miraš ! Prije će biti ovo što ti reče !! !

  • ralence says:

   Rusija se brani na Kosovu a Kosovo je Srbija koja je okupirana Zemlja.

 2. punca says:

  STATUS KOSOVA = DIJALOG = KOMPROMIS = ZAMRZNUTI KONFLIKTI = REFERENDUM = PERFIDNA VELEIZDAJA!!!…

 3. Miraš says:

  „Upoznaću gospodina Lavrova i o idejama naše države ("srpske vrhuške" niste vi srpska država, srpska država je već nekoliko puta pokazala da o kosovoskom pitanju drugačije misli od te vrhuške) za rešavanje kosovskog pitanja“, otkrio je Dačić. Kakve su to sad kao nove ideje i zašto one nisu otkrivene pred srpskim narodom? Uz dužno poštovanje Sergeja lavrova ali on nije srpski narod. ... TE IDEJE SE PRILIČNO NAZIRU. Vlast ove države od izdaje Srbiju korak po korak povlačeći institucije države Srbije sa KIM i gradeći institiucije strane države na teritoriji Srbije na osnovu dogovora za briselskim stolom. To će na kraju biti krunisano trajnim sporazumom te kako posle svega toga i na sve to Rusija uopšte može da čuva teritorijalni integritet Srbije?

  • Miraš says:

   Bez grešaka: „Upoznaću gospodina Lavrova i o idejama naše države ("srpske vrhuške" niste vi srpska država, srpska država je već nekoliko puta pokazala da o kosovoskom pitanju drugačije misli od te vrhuške) za rešavanje kosovskog pitanja“, otkrio je Dačić. Kakve su to sad kao i da li su nove ideje i zašto one nisu otkrivene pred srpskim narodom? Uz dužno poštovanje Sergeja Lavrova ali on nije srpski narod. ... TE IDEJE SE PRILIČNO NAZIRU. Vlast ove države izdaju Srbiju korak po korak povlačeći institucije države Srbije sa KIM i gradeći institiucije strane države na teritoriji Srbije na osnovu dogovora za briselskim stolom. To će na kraju biti krunisano trajnim sporazumom te kako posle svega toga i na sve to Rusija uopšte može da čuva teritorijalni integritet Srbije?

 4. Deda Micko says:

  Cijaši Vučko i Dača traže pomoć Rusije. Ima li veće komendije???

  • Veliki brat says:

   Ima. Ne znaš napisat "komedija". To je smiješnije.

   • Filip says:

    Nacisto, nemoj da guraš svoj ustaški nos tamo gde mu nije mesto. Postoji razlog zašto je napisao "KOMENDIJA"! A najsmešnije je što ste iskompleksirani pa dolazite na srpske sajtove. Pozdrav nacisto

   • Deda Micko says:

    A da ti mozda nemas msisla za humor, nije ti palo na pamet. Shvatio sam poruku: ti verujes Daci i Vucku. Tu smo se rastali zauvek.

   • Zoran says:

    Kod vas u Hrvatskoj s ene ubacuje n, recimo po selima. A kaod na su Srbiji prolazi. Zato ti ovaj plepo rekao...idi se klanjaj Nemackoj i uzivaj.

   • Miraš says:

    Veliki brat - "KomeNdija" u srpskom jeziku znači "najveća komedija" ili "maksimalna (super) komedija" ili "nezamisliva komedija". Reč komedija je imenica, a reč "komeNdija" isto je imenica i ima neke sličnosti sa poredjenjem prideva - treći (maksimalan) stupanj. Npr. dobra - najbolja, jaka - najjača, velika - najveća.

  • Velika Metla says:

   DM,ima,a to je što nam komunjare i udbaši još uvek vode državu!

 5. BEZ DILEME says:

  Ja verujem da je Lavrov zvao Dačića da Ga Dačić upozna i brifira sa svim diplomatskim manevrima Zapada i tzv. Međunarodne Zajednice kada je u pitanju kršenje svih normi Međunarodnog prava koje se eksperimentiše nad Srbijom. Svoja dragocena iskustva Ivica Dačić može da podeli sa uspavanom ruskom diplomatijom kad dođe na dnevni red Disolucija Ruske Federacije prema formuli SUI GENERIS kojom će se osloboditi porobljeni narodi od ruske nemilosrdne oligarhije. To zaključujem iz tv emisije o životu naroda Neneci koji trpe život u Nenečko-Jamalskoj Oblasti u kojoj ovaj ponosan autohton narod nema nikakve koristi od Jamalskog naftovoda već samo ekološke štete. Dakle, KOSOVSKI PRESEDAN nije pisan za Srbiju već za mnogo vrednije Teritorije. Voleo bi da me ruski "analitičari" ubede suprotno !!

 6. Zoran says:

  Slabo nesto Vucic ide kod Rusa, samo Dacic. Nece Vucic ni Rusi ni AMerikanci.

 7. Sasulja says:

  Probudi se Srbijo,pohapsi te veleizdajnike srpskog naroda,uvedi vladu nacionalnog spasa i postavi drzavu Srbiju na zdrave noge.Sa ovima na vlasti,Srbija polako ali sigurno tone u ponor.

  • Deda Micko says:

   Potreban je vojni puc, ali su se oni postarali na vreme i unistili vojsku. Samo diktatura, nista drugo ne spasava Srbiju, kao ni bilo koju drugu naciju. Sve je prodato, izdato, nema se vremena za teorije.

 8. cile says:

  NIJE RUSIJA USPAVANA,NEGO TACNO ZNA KOLIKO I STA MOZE,TAKO SE I PONASAJU,GLEDAJU SAMO SVOJE DUPE

 9. test01 says:

  Situacija je jako prosta. Ova vlast ce da da Ksovo albancima a za uzvrat ce zapad da dozvoli vucicu i gamadi da gazi Srbiju jos godinama. Nema nikakvog ujedinjenja sa Republikom Srpskom a ni ulaza u EU, po tome pitanju je zapad jako jasan. Znaci vucic izdaje KiM SAMO da bi zadrzao vlast !!!!

  • Miraš says:

   1. A Rusija bude li podržavala ovakvu vlast doživeće glatko da i Srbija postane članica NATO. Srbija već i ovako ima medju nečlanicama NATO-a najviše sporazuma Ipap, Sofa i NSPO. Srbija zasad ima obaveza prema alijansi kao da je članica pa tvrde kako nema prava kao članica. Medjutim de facto ima i to, ali nema samo formalno. Srbija je članica mini NATO-a borbena grupa Helbrok koji je zasad slabo organizovan ali za kratko vreme može da se pretvori u jači oblik. Tako slično je i Broz uradio 1953 kada je SFRJ uveo u Balkanski savez sa Grčkom i Turskom (tada članice NATO-a). SFRJ preko tog saveza de facto bila je članica NATO-a, a da to nije bila i formalno. ..... 2. Tek šta će biti dalje sa Srpskom, ako Srbija skroz zakorači u NATO? Hvalisavac zna da kaže da on neće kao Milošević uvoditi sankcije na Drini, ali on je puno gori jer pričajući sve tako slatkorečevo i slušajući svoje strane mentore on može da napravi puno veću štetu Srpskoj od tog koga pominje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *