ДАЧИЋ ИЗНЕНАДИО СВЕ! Напао ЕУ, САД и Велику Британију!

ДАЧИЋ ИЗНЕНАДИО СВЕ! Напао ЕУ, САД и Велику Британију!

18 априла 2017

Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић оценио је данас да је изјава Едија Раме о уједињењу Албаније и Косова, то још једна потврда да је стварање Велике Албаније заједничка платформа свих Албанаца, што представља највећу претњу за мир и стабилност Балкана ‎и Европе.

Он је тим поводом упизао међународну заједницу, шта би било да је Вучић рекао да је могуће уједињење Србије и Републике Српске ако не уђемо у ЕУ?

– Сигуран сам да би се сви огласили и оптужили Србију да угрожава мир. Питам зато ЕУ, САД, Велику Британију и остале, докле ће да ћуте када неко угрожава Србију? Или је ћутање знак одобравања? – наводи се у изјави шефа српске дипломатије Ивице Дачића.

(Блиц)

KOMENTARI11 коментара

 1. Knindža says:

  Ćuti bre Dačiću prošli su izbori.

  • laki says:

   KRINDJA AKO MISLIS DA SI DUHOVIT PREISPITAJ SE .MOZDA IMA NESTO DRUGO KOD TEBE

 2. Кокало says:

  Дачић је стара србенда...може да прича ко шта оће.

 3. hristina says:

  Tako je, srpski ministre!!!

 4. Despina says:

  Ako nije samo za domacu upotrebu - bravo!!!

 5. Pero Joksimovic says:

  Ал` им је запретио. Следећи пут ће да их опали лицем посред песнице.

  • Momo says:

   Kada god oseti da mu reintig opada, onda Dačić potegne za nekom BOMBASTOM IZJAVOM u nadi da povrati poljuljani autiritet. Dačić je "mudar" političar i spreman da daje izjave za jednokratnu upotrebu. Već narednom prilikom će njegove izjave PROTIVUREČITI PREDHODNIM IZJAVAMA, ŠTO JE SVOJSTVENO ŠIĆARSŽIJAMA. Zato Dačića treba procenjivati na osnovu svih do sada datih izjava i iz toga izvući zaključak o njemu. Ali, na žalost mi smo narog kratkog pamćenja i "palimo se" samo na "trenutak", jer neznamo ni šta smo juče jeli. Zato nam se i dogadjaju sve neprijatnosti ovog sveta.

 6. Pero Joksimovic says:

  @Momo Мудар је Дачо - јер једе лукац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u