Дачић: Ми смо вицешампиони, честитам Вучићу

Dačić: Mi smo vicešampioni, čestitam Vučiću

22 juna 2020

Posle završenih izbora i prvih objavljenih rezultata, javnosti se obratio i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Kako je rekao, sačekao je da se pobednici izbora prvi obrate.„Čestitam Aleksandru Vučiću. Veoma je važno da su izbori prošli u mirnim uslovima i da je bojkot propao“, rekao je Dačić.
Prema njegovim rečima SPS je osvojio više od 11 odsto glasova.

„Ovo je veliki uspeh za nas budući da su sve druge stranke propale. Želim da iskažem da smo mi spremni za nastavak te saradnje jer je Srbija u takvoj situaciji da je politička stabilnost veoma važna, u državnom je interesu da se ta koalicija nastavi, mi ćemo nastaviti saradnju“, poručio je prvi čovek SPS-a.

„Da pohvalim i da čestitam svima i želim da kažem da sam veoma zadovoljan što je Vučićeva koalicija postigla uspeh i što je naša koalicija postigla uspeh. Pobednik apsolutni ovih izbora je SNS i Aleksandar Vučić, mi smo vicešampioni. Mi igramo Ligu šampiona, za razliku od nekih kojima ni niži cenzus nije bio dovoljan. Sledeći put ću da predložim Vučiću da cenzus bude 1 odsto“ – na kraju se našalio Dačić.

KOMENTARI3 komentara

  1. Srbija cveta says:

    Bitno da si ti meni srećan mali debeli, ugledaj se na Palmu pa radi nešto dobro za svoju zemlju, od kada kumuješ srbiji ništa dobro za nas nisi postigao, toliko se hvališ kao šlag na retorti svog zbora. Mikrofon pa u kafanu kad već ne znaš za pesme junačke i gusle da držiš.

  2. test01 says:

    Vi ste banda i kriminalci neopevani a ne sampioni! Lazni izbori i lazni funkcioneri sa laznim diplomama. Nazalost narod nije izasao u dovoljnom broju da podrzi inicijativu Srdjana Noga. Obice vam se to o glavu narode !

  3. šiško says:

    Pa i nemaš na čemu da mu čestitaš. Šta je on to tako dobro uradio, pa mu ti sad čestitaš? Na čemu? Na podlosti? Na muljanju? Na obmanjivanju javnosti? Na tiraniji nad stanovništvom? Na apsolutnoj kontroli medija? Na vanrednom stanju i policijskom času? Na nacističkim metodama i gebelsovskoj propagandi? Na hapšenju, premlaćivanju, kažnjavanju, zatvaranju i ubijanju neistomišljenika? Na nanošenju štete i nesreće gradjanima kako bi se oni bavili sobom? Na podmićivanju i ucenjivanju neistomišljenika na koje nije mogao da primeni druge metode ili one nisu uspele? Na svadjanju ljudi i izazivanju opšteg nepoverenja i uništavanju bilo kakve solidarnosti i bratstva? Na širenju egoizma, koristoljublja i koruptivnosti? Na uništavanju svega lepog i plemenitog? Na gaženju ljudskih i gradjanskih prava? Na čemu ti to njemu čestitaš, uštvo? "Kad porastem biću psihopata kao on", je li to tvoja ideja?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *