ДАЧИЋ ОПЛЕО ПО ХРВАТИМА: Великосрпска агресија је…

DAČIĆ OPLEO PO HRVATIMA: Velikosrpska agresija je…

1 septembra 2017

(foto: Youtube printscreen)

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je priča o „velikosrpskoj agresiji“ na Hrvatsku – velika laž.

On je, prilikom uručenja ugovora za dodelu 302 paketa građevinskog materijala za izbeglice, koje imaju prebivalište na teritoriji Beograda, rekao da prikazan film o njima pokazuje koliko je velika laž kada se govori o „velikosrpskoj agresiji“.

„Niko od vas nije iz Srbije došao da ruši po Benkovcu, Zagrebu ili drugim mestima. To je velika laž pred kojom međunarodna zajednica ne sme da zatvara oči“, poručio je Dačić.

On je rekao da je početkom 1990-tih u Hrvatskoj živelo više od pola miliona Srba, a sada, 20-tak godina kasnije ima ih svega 180.000.

„Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči“, poručio je Dačić.

KOMENTARI2 komentara

  1. Bambula says:

    Velikosrpska agresija na Hrvatsku je činjenica. Sjetite se samo Šešeljeve linije Virovitica-Karlovac-Ogulin-Karlobag što je izraz desetljećima stare velikosrpske propagande poznate iz propagandnih testova Stevana Moljevića "Homogena Srbija", Mihailovićevih "Instrukcija", ideje o amputaciji Hrvatske iz vremena Kraljevine Jugoslavije, Karadžićeve fiksacije "Srbi svi i svuda" itd....

    • Filip says:

      Neznalico...sve te ljude koje si nabrojao, mlađi su od ideja i propagande Ante STarčevića: "Od Triglava do Soluna živi samo jedan narod - narod Hrvatski" i "jednu trećinu Srba ćemo poklati, jednu trećinu protjerati a jednu trećinu prevjeriti". Pozdrav neobrazovana neznalico!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *