ДАЧИЋ ПОБЕСНЕО: Овом реченицом је ућуткао Колинду а запалио регион!

DAČIĆ POBESNEO: Ovom rečenicom je ućutkao Kolindu a zapalio region!

26 avgusta 2019

„Licemerno zvuče njihova zalaganje za prava Hrvata u Srbiji u situaciji kada se Srbi napadaju zato što gledaju prenos utakmice Crvene zvezde“.

Hrvatskom ministarstvu spoljnih poslova bolje bi bilo da se pozabave time što njihova predsednica sramno ćuti posle prebijanja Srba u Uzdolju i Đevrskama, poručio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.– Ili bi možda i ona dohvatila motku da tuče decu u kafiću koja gledaju Zvezdu pošto se nedavno pohvalila da joj je žao što za vreme „Oluje“ nije uzela pušku da valjda puca u svoje građane – Srbe – komentarisao je saopštenje ministarstva iz Hrvatske u kojem su kritikovali način na koji je predsednik Aleksandar Vučić govorio o napadu na Srbe u Kninu.

– Stvaraju antisrpsko raspoloženje u Hrvatskoj, što rezultira napadima na Srbe. Licemerno zvuče njihova zalaganje za prava Hrvata u Srbiji u situaciji kada se Srbi napadaju zato što gledaju prenos utakmice Crvene zvezde. To se u Srbiji nikad ne bi desilo, niti bi predsednik Srbije ćutao na takve napade. Predsednik Vučić se iskreno zalaže za unapređenje dobrih odnosa sa Zagrebom, ali oni svakim danom pokazuju da im do toga nije stalo i da se stalno vraćaju u prošlost – rekao je Dačić.

Inače, Vučić je u subotu poručio da ne razume kada Hrvati govore o velikosprskoj agresiji kada je broj žrtava dva naroda neuporediv (posebno u Drugom svetskom ratu) i pitao da li Srbija stalno treba da govori da se u Jasenovcu desio genocid.

(Novosti)

KOMENTARI10 komentara

 1. doktrina soka says:

  Ovakve izjave ne slute na dobro.Istorija nas uci da su svi setski ratovi poceli bas kod nas,a vojne velesile su se dobro pozicionirale,Bonstil na Kosovu a Niski humanitarni centar kod Nisa.O moj Bogo.

 2. vuk says:

  Dacicu nagnaj kolindicu pa ce se smiriti xaxaxaxax

 3. Kulak says:

  Ona je šovinistkinja koja srlja iz gafa u gaf.Zapravo je čokolinda potpuno nebitna.

 4. deda mraz says:

  Dacic drzi vodu dok majstori ne odu,njegova draga kolindica i njihovi prijatelji ustase mogu raditi Srbima sta god hocej posto mi u Srbiji to sve akceptiramo i sutimo ko pi.ke zbog puta u evropu,a da bi sto pre stigli u evropu moramo Srbe poniziti do kosti tako da su bezlicni i da se ponasaju kao,pudlice.Ustase i komunisti su veliki prijatelji a pogotovo sa komunistima iz CG,a nas su naravno oni i upropstili.

 5. Slobodanka says:

  Ne treba sad iz Srbije polemisati sa Koljindom a ni sa ostalima iz Rvatske zato što krajem godine biće redovni predsednički izbori u Lijepoj njihovoj. Time se kritike Koljinde i ostalih pretvaraju u podršku njihovim utrkama za predsednika. Čak i poznati neadertalac Mesić danas je ocenio da se u Hrvatsku vraća ustašizacija. On je istakao da je Narodnooslobodilačka borba (NOB) bila važna za stvaranje hrvatske države dodajući da nije bilo "najvećeg organizatora ustanka u bivšoj Jugoslaviji maršala Tita" pitanje je da li bi bilo Hrvatske. „Koga bi branili naši jučerašnji branitelji da nisu imali šta da brane? Imate ljude koji su ili se..nje ili kukavice i koji ne razumeju o čemu se radi“, rekao je Mesić. Upitan da kaže - ko bi branio Hrvatsku, Mesić je rekao: "Oni koji su posle pobegli u Argentinu, o kojima naša predsednica kaže da su išli u prostor slobode. Možete misliti, u vreme Perona!" ... Kasno se Mesić setio da nešto kaže, slično kao prda kudelje usred svete nedelje.

 6. persida says:

  Kolinda je verbalni siledzija, a Dacic je unakazio Srbiju svojim delima. SADA NAM SE PRODAJE ZA PATRIOTU, pa ne mozes biti Vucicev potrcko i patriota, te ne ide.

 7. Portopranco says:

  Ona je svjesna da je na vlast došla glasovima hrvatskih šovinista i ekstremne desnice, pa se tako i ponaša. Mi Srbi od kolinde grabar kitarović ne trebamo očekivati ništa dobro, pa od nje ne trebamo ništa tražiti niti imati sa njom bilo kakvu komunikaciju.

 8. Kulak says:

  Pametnije je rešiti problem koji mi u Srbiji imamo sa hrvatskim lobisticama izabelom kisić i sonjom biserko koje rovare po Srbiji i bore se za hrvatske nacionalističke interese, nego se upuštati u besplodne rasprave sa čokolindom.Ta čokolinda je u rvackoj ionako potpuno nebitna, obavlja tek ceremonijalnu funkciju.

 9. Za Srbiju says:

  Oni nemaju za šta da se vraćaju u prošlost Dačiću, ali zato mi imamo. Da ih tužimo i naplatimo sve ratne štete iz svih ratova. Nikada ni za jedno mučenje i ubijanje nisu odgovarali, kao ni za jednu agresiju, koju su izvršili na Srbiju i srbske zemlje u oba svet.rata i poslednjem ratu Srba i NATO devedesetih. Poturice i hrvati, bili su samo njihova pešadija, kao i šiptari. Svima suditi u zemlji Srbiji, tražiti ratnu štetu i u Narodnoj skupštini usvojiti rezoluciju da su nam večni neprijatelji.

  • persida says:

   Povratak paganstvu i ideji osvete je biti ili ne biti za Srbe. Hriscanstvo je unakazilo nas narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *