ДАЧИЋ: Слоба није злочинац, он је херој!

DAČIĆ: Sloba nije zločinac, on je heroj!

14 avgusta 2016

ivica-dacic 45Šef srpske diplomatije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže za da će se na kraju utvrditi da Slobodan Milošević nije bio ratni zločinac, već borac za srpske interese!

Dačić je za list Alo prokomentarisao pisanje medija da se u presudi nekadašnjem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću navodi da nije bilo dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević bio saglasan sa stvaranjem etnički čiste teritorije, čime je faktički on oslobođen svih optužbi.

– Kad-tad istina ispliva na površinu. Tako je i sad. Milošević nije bio ratni zločinac, već je štitio srpske interese i to će istorija dokazati – kaže za isti list prvi potpredsednik Vlade Srbije, lider SPS-a i nekadašnji blizak saradnik Slobodana Miloševića.

Dačić kaže da novi dokazi iz Haga mogu samo da budu dobri za Srbiju i da joj „skinu s leđa razne etikete genocidnog naroda i države, koje su joj mnogi na silu kačili”.

– Što se Srbije tiče, ovi novi dokazi neće ništa promeniti, samo više nikome neće smeti da padne na pamet ni da pomisli, ali ni da kaže da je naša država negde počinila genocid – kaže Dačić.

(Alo)

KOMENTARI5 komentara

 1. Apis says:

  Sloba jeste drzavnik i heroj A ŠTA SI TI IVICE? Govno koje se odmah zalepilo za cipelu izdajnika koji su srusili Slobu i Srbiju.

  • dana says:

   de je jugoslavija i kosovo kad je slobo herijjjj. hhhhhh sve komunisti mogu biti ali porazeni nikako

 2. DJORDJE says:

  SLOBA E HEROI SRBSKOGA NARODA HTELI TO NEKI ILI NE CINENICE SU DOKAZANE ! A STO SE TICE IVICE ON BIO I OSTAO SMRAD IZDA.NICKI I LOPOVSKI !

  • dana says:

   srbi stvaraju sebi drzavu u bosni i ginu za nju .hhhhhh a milosevic deli u dejtonu srbima teretoriju sta ce dobiti sva sela oko sarajeva etnicki srbska dao je aliji izadbegovicu i drvar i glamoc i grahovo i bihac sve etnicoko osobodeno bilo srbska teretorija u bosni za stolom komujnara dade aliji i tudmanu i sad mu treba srbin dizati spomenik heroja srba hhhhhhh isto ko i ja izbeglica tako treba i komunisti da budu izbeglice a ne da se kriju iza srbskih leda samo sede i potpisuu

 3. Mali says:

  Na zalost,mislim da je Slobi nedostajalo mudrosti,da spase zemlju i narod od napada NATOa.Zbog toga ga ne bih svrstao u heroje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *