Dačić u Sarajevu opet pevao “Miljacku”

Dačić u Sarajevu opet pevao “Miljacku”

31 januara 2013

dačićPremijer Srbije Ivica Dačić pokazao se kao pravi šoumen tokom posete Sarajevu, jer je na prijemu za probrane goste, uglavnom iz bezbednosnih krugova i policije, u elitnom sarajevskom restoranu „Radon Plaza“, do duboko u noć zabavljao društvo pevajući hitove Halida Bešlića i Marinka Rokvića!

Izvor Pressa RS, koji je prisustvovao ovoj zabavi za učesnike regionalnog foruma za migracije, azil i izbeglice održanoj preksinoć, kaže da se Dačić brzo latio mikrofona i na posebno oduševljenje Fahrudina Radončića, novoimenovanog ministra bezbednosti BiH i više šefova bezbednosnih agencija, izredao celi niz pesama iz repertoara svojih omiljenih pevača.

“Miljackom“ podigao atmosferu

Prijem za Dačića, koji je u Sarajevo doputovao kako bi prisustvovao regionalnom formu o migracijama, organizovao je upravo Radončić, a zabava je priređena u njegovom elitnom restoranu.

– Srpski premijer nije čekao ni časa, nego se maltene odmah prihvatio mikrofona i počeo da peva. Hitovi su se ređali jedan za drugim, od onog „Ovo je moja kuća, živeo sam tu“ Marinka Rokvića, pa do celog niza pesama iz repertoara Halida Bešlića, koji ionako važi za Dačićevog omiljenog „narodnjaka“. Svi su se digli na noge kad je počeo da peva „Miljacku“, uključujući i njegovu suprugu Sanju, koja ga prati tokom ove posete Sarajevu – tvrdi naš sagovornik, koji je prisustvovao ovom prijemu.

Štaviše, Dačić je „na bis“ izveo nekoliko Bešlićevih hitova, što je na đuskanje i aplaudiranje nateralo i tradicionalno hladne čelnike policijskih agencija. Među njima je, kako saznajemo, bio i Goran Zubac, direktor Agencije za istragu i zaštite BiH, koji juče, međutim, nije bio raspoložen da priča o prethodnoj burnoj noći u „Radon Plazi“.

– Zaista ne mogu da pričam o tome. Bilo bi jako neozbiljno da govorim o tome kakva je atmosfera bila na nekom prijemu – kratko je rekao Zubac i prekinuo svaki dalji razgovor o „gala“ prijemu za Dačića, na kojem su se, prema našim saznanjima, degustirale specijalno pripremljene delicije iz menija Radončićevog restorana.

Skrivena kamera tema večeri

Posebno za ovu priliku, gostima je služena i specijalna edicija belog vina poznate trebinjske vinarije „Vukoje“, što je zagrejalo mnoge goste i održavalo atmosferu na visokom nivou do sitnih sati.

Ipak, hit večeri i glavna tema celovečernjeg druženja bila je nedavna Dačićeva uloga u skrivenoj kameri „Nemoguće misije“, u kojoj ga je lažna voditeljka šokirala svojim otkrivenim međunožjem.

– Skeč sa podmetnutom voditeljkom bio je centralna tema skoro svih razgovora na prijemu, jer o tome ionako bruji cela regija. Međutim, premijerova supruga Sanja se nije odvajala od njega, pa se niko iz pristojnosti nije ni usudio da pred njom upita kako je izašao iz ove situacije sa skrivenom kamerom – otkriva naš sagovornik.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se srpski premijer „opustio“ u Sarajevu, jer je i prilikom prošlogodišnje posete, kad mu je domaćin bio Sadik Ahmetović, Radončićev prethodnik na mestu ministra bezbednosti, napravio pravi šou i, kao i preksinoć, uz Bešlićeve hitove zabavljao goste.

(D. Risojević –PressRs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Gale says:

    Dačić je, kako sam tvrdi, sledbenik i poštovalac Titove paradigme. Zbog toga ne čudi njegov stav oko Kosova i Metohije. Što se tiče skrivene kamere, umesto da zabrani objavljivanje te emisije, kako bi zaštitio ne sebe nego funkciju premijera ove države on se još nasmejao misleći da će to da mu, kao "švaleru" i ljubitelju one ženske stvari doneti još glasova.

  2. Srbin22 says:

    Kakav poštovalac Tita!? On više liči na poštovaoca Bila Klintona

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *