ДАЧИЋ УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Не идите у Британију, бићете у опасности!

DAČIĆ UPOZORAVA GRAĐANE SRBIJE: Ne idite u Britaniju, bićete u opasnosti!

4 aprila 2019

(Youtube printscreen)

Dačić odgovorio na saopštenje ambasade Velike Britanije u kome se savetuje građanima da ne putuju na sever Kosova zbog kriminala.

Naime, ministar spoljnih poslova Srbije je danas izjavio da i on upozorava građane Srbije da ne putuju u tu zemlju zbog velike političke nestabilnosti i jer je tamo trenutno veliki politički haos.– Ako (građani) imaju neke druge destinacije, preporučujem im da ne idu tamo da ne bi bili u opasnosti zbog svakodnevnih demonstracija. Namerno sam ciničan, jer kada neko pored terorista, koljača i zločinaca u Prištini govori da je kriminal na severu Kosova, to je laž. Sigurno ga ima, ali nema ga više nego u Prištini, počev od trgovine ljudskim organima pa do ratnih zločina, načina na koji se finansira albanska mafija koja je glavna u toj istoj Velikoj Britaniji – rekao je Dačić za RTS.

Prema njegovim rečima, to može da se posmatra i sa političke strane zašto oni baš sada govore o severu.

– Priština je svesna da im stvari ne idu na ruku i da se stvari odvijaju ka dogovoru, a oni dogovor ne žele i smatraju ga gubitkom u odnosu na ono što su postigli, a to je da su proglasili nezavisnost i zato ulažu sve da dogovor blokiraju – rekao je Dačić.

(Tanjug)

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivana says:

  Za domaću upotrebu britancima nije ni reči rekao nit imaju pojma.

 2. petrovgrad says:

  Nedavno je Sadik izjavio da je London veoma tolerantan grad sa većinskim muhamedanskim stanovništvom. Hrišćani se osećaju bezbedno.

 3. Gardista says:

  E sad bas necu ici, nek crknu od muke.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  muslim city of london :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *