DAČIĆ: Vučić me neće iskoristiti i odbaciti

DAČIĆ: Vučić me neće iskoristiti i odbaciti

13 septembra 2013

Ivica DacicPredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Sarajevu da očekuje i dalje dobru saradnju s prvi potrpedsednikom Aleknsadrom Vučićem, te da ne veruje da će ga lider SNS „iskoristiti i odbaciti“.

„Apsolutno se ne bojim i ne verujem da je to Vučićeva želja“, kazao je Dačić novinarima odgovarajući na pitanje postoji li mogućnost da ga nakon sprovedenih promena u vladi Vučić koji je, kako navode sarajevski mediji, lider najjače stranke u Srbiji, odbaci kao političkog partnera.

Dačić je, nakon trilateralnog sastanka sa ministrom bezbednosti Bosne i Hercegovine Fahrudinom Radončićem i crnogorskim ministrom unutrašnjih poslova Raškom Konjevićem, podsetio da je i njemu i Vučiću zajednički interes nastavak sprovođenja započetih reformi, da su zajedno učinili mnogo da Srbiju približilo Europskoj uniji, zbog čega veruje da s takvim pristupom valja i nastaviti.

„Eventualni izbori tome ne bi pridoneli u ovom trenutku“, dodao je Dačić uz napomenu da da svako može da računa na onoliko vlasti koliko ima podrške u narodu.“Očekujem dobru saradnju s Vučićem i u budućnosti“, zaključio je srpski premijer.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *