Dačiću, ugledaj se na premijera Australije

Dačiću, ugledaj se na premijera Australije

13 februara 2013

Kevin_Rudd_836654fKakvog premijera ima Srbija, a kakvog Australija?

Dok se Ivica Dačić trudi da svake nedelje napravi po korak ka potpunom priznanju takozvane države Kosovo, nezainteresovano gleda na podrivanje države u Vojvodini, Bujanovcu i takozvanom Sandžaku, bivši predsednik Vlade Australije Kevin Rad ostaće upamćen kao čovek koji je svima jasno pokazao da niko i ništa ne može da bude iznad države.

U nastavku teksta prenosimo govor Kevina Rada. Ostaje pitanje da li možete da zamislite Ivicu Dačića da slične reči uputi šiptarskim teroristima i vojvođanskim i muslimanskim secesionistima?

– IMIGRANTI, A NE AUSTRALIJANCI, TREBA DA SE ADAPTIRAJU. To je to, bilo da vam to odgovara ili ne. Sit sam toga da se ova nacija zabrinjava da nismo možda uvredili neke individue ili njihovu kulturu.

Govorimo pretežno ENGLESKI, a ne španski, libanski, arapski, kineski, japanski, ili bilo koji drugi jezik. Što znači da ukoliko želite biti deo ovog društva, naučite naš jezik!

Većina Australijanaca veruje u Boga. To nije neko hrišćansko desničarska orijentacija, ili politički nametnuto, to je ČINjENICA, jer su ovu naciju, a to se vidi i iz dokumenata, osnovali muškarci i žene hrišćanske vere, na
hrišćanskim principima.

Naravno da je u tom slučaju adekvatno da se hrišćanska obeležja nalaze na zidovima naših škola.

Ako je Bog za vas uvreda, predlažem vam da odaberete drugi deo sveta za vaš dom, jer je Bog deo naše kulture.

Dopustićemo vaše vere i nećemo vas pitati zašto u to verujete. Tražimo od vas da prihvatite našu veru i da živite sa nama u harmoniji, mirno i u radosti.

Ovo je NAŠA OTAŽBINA, NAŠA ZEMLjA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustićemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, pre svega, ukoliko ne prestanete da se žalite, protestujete i užasavate NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM HRIŠĆANSKOM VEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australijanci – SLOBODU DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLjU.

Ukoliko ste ovde nesrećni, onda IDITE. Niko vas nije prinudno ovde doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovde primimo.

Kevin Rad, Premijer Australije

(Srbin.info)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Miloš says:

    U potpunosti ga podržavam.Čovek kao da govori mojim jezikom i razmišlja mojom glavom.Nikome,ali baš nikome, ne bih dopustio da se igra sa verom i kulturom zemlje u koju se,ko zna kako, doselio.Da smo malo više slušali(čitali)reči velikog Stefana Nemanje ne bismo doživeli da danas imamo Kosovo na kom i većina Srba,na žalost,pravilnije govori albanski nego srpski.Da smo od samog početka "naterali"Albance na Kosovu da nauče srbski danas bi Kosovo bilo srbsko a ne albansko. Za to predlažem da se odmah prestanemo igrati u Vojvodini,Sandžaku,Preševskoj dolini i ko zna gde sve i da prestanemo uvažavati mišljenja pojedinih dušebrižnika kao što su Čanak,Pajtić,Jerkov i drugi nazovi Srbi,i da maksimalno izforsiramo naše pravo i jedino pismo ĆIRILICU (pišem latinicom jer se bojim da će mi obrisati tekst)pa kome smeta neka se seli tamo gde ĆIRILICE nema.Da ne citiram gore pomenutog gospodina,jecnostavno sve podržavam i ZAHTEVAM da se sve ovde kod nas sprovede.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *