ДАЧИЋУ „ПУКАО ФИЛМ“, напао Американце и послао им јасну поруку!

DAČIĆU „PUKAO FILM“, napao Amerikance i poslao im jasnu poruku!

30 juna 2017

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić smatra da neke velike sile sede na mnogo više stolica nego Srbija, a povodom žalbi na ruski uticaj, onima koji retko dolaze u Srbiju, poručuje da ljubav na daljinu ne funkcioniše nigde, pa ni u politici.

On kaže da bi voleo da sve velike sile budu zainteresovane za Srbiju, koja ne želi da izgubi nijednog prijatelja.

– Sve evropske zemlje sede na barem pet stolica, prvo gledaju šta će sa Amerikom, Kinom, Indijom, Afrikom, islamskim svetom, Latinskom Amerikom. Nismo mi valjda jedini glupi. Ne želimo da izgubimo nijednog prijatelja – rekao je Dačić novinarima na konferenciji „Nova međunarodna realnost – izazovi i perspektive“.

On je dodao da ne prihvata da se neko žali na ruski uticaj, „jer su sami krivi“.

– Pitao sam predstavnike američke administracije da li se sećaju koji je njihov poslednji predsednik došao u Srbiju, ima li živih koji se toga sećaju, ja se dvoumim po tom pitanju, a tek vi mlađi. Poslednja britanska premijerka koja je došla u Srbiju jeste Margaret Tačer. Šta ćemo, da imamo ljubav na daljinu? Pa to nigde ne funkcioniše, pa ni u politici – rekao je Dačić.

KOMENTARI6 komentara

 1. Rastko Vuković says:

  Nije moguće tako pobediti Amerikance. Ali možda možete da ih feminizirate, u tome ste uspešni? Siguran sam da bi dalje stvari išle lakše. Zašto, evo primera. Na primer, Otomanska imperija je nakon svog zenita u Sulejmanu Veličanstvenom, koji se zaljubio u Hurem (nasmejanu), nakon njenih reformi postala ,,Carstvo vođeno ženama'', dok nije nestala. Slična je i Lenjinova komunistička SSSR bila do sada neprevaziđena feminizirana država, koja je upravo zbog te svoje uglađenosti (a zato i nekonkurentnosti) propadala. Mnogo je takvih primera u prošlosti, imperija koje su na kraju feminizirane na način kako se danas zagovara u EU, a naročito uspešno primenjuje u SAD, Japan, a od nedavno i Mađarska (koja odbija da nastavi sa reformama ,,emancipacije'') su na drugom kraju te liste, koja počinje Ruandom. Srbiji. To je zato što nije tačno da su ekonomski i vojno najdominantnije zemlje one koje su najuspešnije provele princip ravnopravnosti na kojem Srbija tako uspešno insistira.

 2. marko says:

  Ko bi reko čuda da se dese, pa; Dačiću "Pukao film",napao Amerikance i poslao im jasnu poruku da; će Miljacka mostove da odnese..... Peva čovek, počeo je na sitno sa koferčetom, i onda ga baš krenulo. Ozbiljnije je zapevao u vladi kod Tadića, pa onda kod Vučića i ko zna koliko će on još da peva, ej. A ova priča, da je on Amerima nešto zapretio, sumnjam da je realna, jer trenutno baš dobro peva i siguran sam da mu ne treba eventualno zameranje sa ujka Semom.

 3. Za Srbiju says:

  Lupa ko Maks po diviziji.

 4. goran says:

  Daca je americki covek, kao I svaki Srbin.

  • zor says:

   A ne gospodine.Mozda ste mislili na sve srpske politicare, a I tu niste u pravu.Nije svaki Srbin amer.covek.

 5. Miroslav says:

  Već sutra će se Dačić izvinjavati Amerikancima tj Jewishstanu kao i uvek. Mora čovek paliti mase da bi se održao na stolici. Samo nek on da Rusima 5 vojnih baza u Srbiji pa nek pederska nacija amerikanaca priča šta god hoće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *