ДАЛАЈ ЛАМА ТРАЖИО ОД ДЕЧАКА ДА МУ „СИСА ЈЕЗИК“: Скандалозан снимак будистичког вође, љубио у уста дете – Објавио и извињење (ВИДЕО)

DALAJ LAMA TRAŽIO OD DEČAKA DA MU „SISA JEZIK“: Skandalozan snimak budističkog vođe, ljubio u usta dete – Objavio i izvinjenje (VIDEO)

10 aprila 2023

BUDISTIČKI lider Dalaj Lama izvinio se nakon što je poljubio dete u usta i tražio od njega da mu sisa jezik, preneo je „Si-En-En“.

Incident se dogodio na severu Indije, a video snimak pokazuje budističkog lidera kako ljubi dečaka u usta i govori mu, sa isplaženim jezikom „sisaj mi jezik“.U današnjoj izjavi, kancelarija Dalaja Lame je navela da želi da se izvini dečaku i njegovoj porodici, kao i mnogim prijateljima širom sveta zbog bola koje su možda izazvale njegove reči, dodajući da „žali“ zbog incidenta.

– Njegova svetost često se šali sa ljudima koje sretne, na nevin i zabavan način, pa i javno, pred kamerama – navodi se u saopštenju.

Incident, koji je zgrozio javnost, dogodio se u gradu Daramšala u februaru, ali se tek sad pojavio na društvenim mrežama, što su preuzeli svetski mediji.

Komentarišući incident, grupa za zaštitu dečjih prava iz Delhija, Hak, navela je za „Si-En-En“ da osuđuje sve vrste zloupotrebe dece.

– Neki kažu da je deo tibetanske kulture da se pokazuje jezik, ali ovaj video sigurno nije o bilo kakvom kulturološkom izražavanju. Čak i da jeste, takve ekspresije nisu prihvatljive – navode iz Haka.

Ovo izvinjenje nije prvo koje je Dalaj Lama uputio prethodnih godina.

On se izvinio 2019. godine, nakon intervjua za „Bi-Bi-Si“, kada je rekao da, ako ga ženski Dalaj Lama nasledi, ona bi morala da bude „više atraktivna“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Jedan tamo, ne znaš ga ti 🖕 says:

  Sve degenerik do degenerika... znaci poslednjih vremena.

 2. Velika Metla says:

  Ljubimac američkih satanista. Ništa novo, i ništa čudno.

 3. VRSK says:

  U zadrugu sa Dalaj Lamom da se mase žare i pale! I Dalaj Lama je turbofolk!

 4. Apis carnica says:

  Evtanazija bi mu prijala ko budali šamar :)

 5. persida says:

  I budisti Kacavendu za bruku imadu. Dalaj Lama je kolega Marine Abramovic, rade za Jamericko-cionisticku korporaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *