ДАМЕ И ГОСПОДО, ОВО ЈЕ БРИТАНСКА КРАЉИЧИНА ГАРДА: Погледајте како се иживљавају (ВИДЕО)

DAME I GOSPODO, OVO JE BRITANSKA KRALJIČINA GARDA: Pogledajte kako se iživljavaju (VIDEO)

31 oktobra 2019

Na internetu se pojavio šokantan snimak inicijacije britanskog vojnika u elitnoj Kraljičinoj gardi, u kojoj su vojsku služili i prinčevi Vilijam i Hari.

Naime, vojnik je bio primoran da uđe u bure prepuno konjskog izmeta, benzina i mrtvih pacova kako bi prošao konačni test uvođenja u ovu elitnu jedinicu vojske Velike Britanije.Novopečeni „gušter“ je ne samo ušao u bure prepuno fekalija i crkotina, već je i skor odvaput zaronio u njega, dok su se ostali vojnici smejali i dobacivali mu, objavio je Dejli mejl.

Kad je izašao jedna od 12 vojnika koji su to sve posmatrali počeo je da ga pere ledenom vodom iz creva, a nesrećni novajlija se previjao, obuzdavajući se da se ne ispovraća.

Izvori tvrde da se scena dogodila u dvorištu kasarne Najstbridž u blizini Hajd parka, nedaleko do Bakingamske palate. Sve se dešavalo uoči konjičke parade, a jedan od pripadnika vojske u tajnosti je mobilnim snimio ovaj nemili događaj.

Svi vinovnici ovog incidenta su disciplinski kažnjeni i zabranjeno im je da dela snimak na društvenim mrežama.

KOMENTARI6 komentara

 1. Djoka Brica says:

  Svinje engleske sa dve noge!

  • opet ja says:

   Ala ste tupsoni. To im je test koji jednog dana može da mu spasi život. Njime se navikava na sve uslove i da se u slučaju opasnosti baci i u kanalizaciju ako treba da bi preživeo ili izbegao zarobljavanje.

 2. dijagnoza hrvat says:

  Samo takvi, sa takvim želucom, mogu da služe kraljici engleske :-)))

 3. M says:

  Prije par dana je ovdje napisano da je jedan ruski vojnik ubio svojih osam(8)kolega!?!Sigurno ih nije ubio slučajno ili bez veze!Možda zbog šikaniranja?!?To je izgleda često u u ruskoj vojsci?!?Čeličenje?!?Očito o tome ne misle svi isto!

 4. Žarko says:

  Oni nekoga smatraju varvarima!!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *