DANICA DRAŠKOVIĆ: Legija folira, u Urgentni je išao da se vidi se nekim

DANICA DRAŠKOVIĆ: Legija folira, u Urgentni je išao da se vidi se nekim

31 decembra 2013

danica-draskovicPrevoženje Milorada Ulemeka Legije zbog navodne bolesti u Urgentni centar je veoma sumnjivo i verovatno se tamo sastao s nekim, kaže Danica Drašković, piše Blic.

Do sada se lečio na VMA, kao i drugi zatvorenici. Pitanje koje traži odgovor je ko ga je primio i tako brzo izlečio ako je uopšte i bio bolestan.

Mislim da je bio organizovan susret s nekim važnim ko ne sme da ide u posetu u zatvor i da je dogovoreno kako treba da se deluje – kaže Drašković.

Ona navodi da svi znamo da Ulemek neće sedeti mirno u zatvoru i čekati da prođe 40 godina.

– Znamo i to da u Urgentnom centru ima stare prijatelje koji mu verovatno duguju pomoć. To je sada lakše činiti kada vidimo da teroristi DB-a divljaju po Srbiji pod pokroviteljstvom vlasti. Traže pomilovanja, obaraju pravosnažne presude za ubistva i ratne zločine, raspoređuju se po funkcijama u Vladi, policiji. Ismevaju svoje žrtve u medijima – kaže Danica Drašković i dodaje da sve izgleda kao ponavljanje viđenog.

Milorad Ulemek Legija (45) požalio se 26. decembra na bolove u stomaku i po preporuci zatvorskih lekara i uz saglasnost predsednika Višeg suda u Beogradu i asistenciju Žandarmerije prebačen je do Urgentnog centra i zatim vraćen u poseban zatvor u okviru Zabele prozvan „Alkatraz“.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Slavica Jovanovic says:

    TRAJNO ZABRANITI CRNOGORCIMA DA BUDU RUKOVODEĆI KADROVI U SRBIJI http://www.peticije24.com/128180

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *