Danilović izašao iz bolnice, a Fidi još uvek u bekstvu

Danilović izašao iz bolnice, a Fidi još uvek u bekstvu

27 maja 2013

Predrag DanilovicProslavljeni košarkaš i predsednik KK Partizan Predrag – Saša Danilović izašao je iz bolnice gde se oporavljao od povreda koje je prošlog vikenda zadobio od svog najboljeg prijatelja Branka Filipovića Fidija, saznaje “Blic“.

Policija i dalje traga za Filipovićem koji je u svojoj kafani “Kafanica“ na Košutnjaku nožem ranio Sašu Danilovića. Predsednik Partizana je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke. Bivši košarkaš je posle incidenta sam došao u Urgentni centar, gde je operisan i zadržan na lečenju. Filipović se dan kasnije pismeno izvinio porodici Danilović i najavio da će doći u policiju kako bi dao izjavu. Uprkos najavi, on se nije pojavio u policiji i za njim je raspisana potraga. Danilovićeva supruga Svetlana izjavila je da je do incidenta došlo jer je Filipović bio agresivan prema svojoj devojci Sanji, koja je sedela sa njima u kafani, navodi beogradski list.

“Saša je pokušao da smiri Filipovića, ali nije uspeo i tada je zadobio prvu ranu na čelu. Neko je tada pozvao Hitnu pomoć i policiju, ali je Saša odbio pomoć. Nastavak incidenta usledio je kada se Saša vratio da se uveri da je sve u redu. Tada je i zadobio posekotinu šake jer je rukom pridržao nož kojim je Filipović krenuo da ga ubode“, izjavila je Danilovićeva supruga.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *