ДАНСКА МИНИСТАРКА ОДБРУСИЛА: Мигранти, рат је готов, вратите се кући и обновите земљу, НЕМА ВИШЕ АЗИЛА!

DANSKA MINISTARKA ODBRUSILA: Migranti, rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju, NEMA VIŠE AZILA!

4 septembra 2019

Od 2017. godine imigraciona služba Danske počela je da proverava dozvole za boravak Somalijcima i povukla je skoro 1.000 dozvola.

Kao i sve države koje su primile veliki broj migranata sa Bliskog Istoka i Severa Afrike, Danska je imala velike teškoće da spreči stvaranje getoa u svojim gradovima.Inger Stojberg doskorašnja ministarka za pitanje migracije ističe da „Ukoliko migrantima više nije potrebna zaštita i ne strahuju po svoje živote, moraju da se vrate u svoju zemlju, naročito Somalijci, jer njih čeka obnova njihove države“.

Od 2017. godine imigraciona služba Danske počela je da proverava dozvole za boravak Somalijcima i povukla je skoro 1.000 dozvola, jer je rat u toj zemlji odavno završen.

Takođe prema novim propisima kriminalni migranti koji su u Dansku ušli protivno zakonima te zemlje biće smešteni, na nenaseljeno ostrvo kako ne bi ugrožavali bezbednost.

Nedavno istraživanje profesora ekonomije Larsa Kalmsforsa otkrilo da Švedska koja masovno prima migrante za razliku od Norveške, Danske i Finske ima teške probleme jer je veliki broj migranata i dalje nezaposlen.

KOMENTARI3 komentara

 1. persida says:

  Tako se to radi, azilanti napolje.

  • Zoran says:

   Vi Danci isterujete tudje sa vaseg ognjista, ali i domace sa svog ognjista(Racak, Kosovo,...).

   • persida says:

    Sta si hteo da kazes, ovo nema nikakve logike, Danci isterali svoje ljude sa Kosova? Koju drgu uzimas, burazeru?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *